offline ![]() Japon fachowiec
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: Gisia praktykant |
Jeszcze nie kupiliśmy, ja szukam informacji o umywalkach, bo kończymy mały remont łazienki i nowa umywalka potrzebna nam na już. Podoba mi się kilka modeli, najbardziej taka bardziej kwadratowa, właśnie z roca. Moja ostatnia umywalka (innej firmy) rozpękła się w jednym miejscu, nie chciałabym żeby z tą było podobnie. Ale one chyba z dobrych materiałów są zrobione? |
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() BorDora doświadczony
![]() |
Oczywiście, że nie musi być bo można sobie np. . umywalka nablatowa wybrać w jakimś zupełnie innym kolorze czy kształcie. |
| |
offline ![]() eder fachowiec
![]() |
Ja uważam, że umywalki dostępne w Rea są godne polecenia. Naprawdę bogata oferta i atrakcyjne ceny. Sprawdźcie sami, może i wam się ta oferta spodoba. |
|
Najpopularniejsze umywalki na rynku
«
Powrót do artykułu: Najpopularniejsze umywalki na rynku | «
Powrót do grupy: Wnętrza
Ostatnio na forum
- Jak urządzić mieszkanie, aby było funkcjonalne i a... Liczba postów: 99 Grupa: Wnętrza Zdecydowanie polecam Wam sprawdzić stronę, na której znajdziecie bardzo interesujący artykuł na temat zakupu mieszkania od dewelopera - deweloper lublin . Jaki....
- Wykończenie wnętrza ze smakiem Liczba postów: 8 Grupa: Wnętrza Ciężko jest samemu urządzić dobre wnętrze tym bardziej jeżeli się nie ma pojęcia o urządzaniu wnętrz. Ja jakiś czas temu kupiłam nowe mieszkanie w stanie dewelo...
- Jakie wybrać płytki do łazienki? Liczba postów: 81 Grupa: Wnętrza Witam panowie. Mam pytanie. Czym i jak ostrzycie tarcze diamentowe głównie chodzi mi o cięcie gresu na sucho. Kupiłem tarcz Rubi i kamień do ostrzenia Rubi al...
- Współczesne fotele są potomkami historycznych tron... Liczba postów: 1 Grupa: Wnętrza
- Nowoczesna kuchnia, która jest częścią salonu Liczba postów: 29 Grupa: Wnętrza Ciekawy projekt kuchni z salonem tutaj https://www.gama-sklep.com.pl/a/433-proj ekt-kuchni-z-salonem udało mi się znaleźć i chyba tak urządzę swoją. Jest stylowo...