![]() Gość: krzysiek-m praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() PatrycjaWarchol majster
![]() ![]() |
Dobre okna są bardzo ważne, zgadzam się z Wami :p Dlatego właśnie postawiłam na rzeszowski RES DOM : www.res-dom.pl, z ręką na sercu polecam. |
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: drewnianyy praktykant |
|
| |
offline ![]() marek84 majster
![]() |
Okna drewniane mają naturalny czar, ale nie ulega wątpliwości że stolarka PCV jest praktyczniejsza w utrzymaniu, bo nie trzeba jej konserwować. Jeśli dobrze się rozejrzeć, można znaleźć okna z tworzywa, które do złudzenia przypominają drewniane, jedną z najbogatszych palet odcieni różnych gatunków drewna mają bodajże producenci okien Schuco, np.: www.jezierski.com.pl/pcv-kolory/ |
| |
offline ![]() Emilek43 fachowiec
![]() |
Jeżeli jeszcze nie wybrałeś/aś ostatecznie modelu to moim zdaniem dobrym rozwiązaniem będzie jeżeli na przykład umówisz się na spotkanie w takiej firmie jak Anex Okna Raszyn, ja spotkałem się tam z naprawdę świetną obsługą i szerokim wyborem jedynie sprawdzonych modeli okien. Specjalista oczywiście podszedł do tematu profesjonalnie i dokładnie pokazał nam całą ofertę oraz możliwości w naszym budżecie również jeżeli chodzi o wymierzenie i cały montaż wszystko poszło po naszej myśli, okna są już zamontowane a żadne niepokojące sytuacje np. z przeciekaniem, czy nieszczelnościami się nie pojawiają. |
| |
Reklamy Google |
Okna drewniane i drewniano-aluminiowe w aranżacji wnętrz
«
Powrót do artykułu: Okna drewniane i drewniano-aluminiowe w... | «
Powrót do grupy: Budowa i remont
Ostatnio na forum
- Pellet czy ekogroszek Liczba postów: 20 Grupa: Budowa i re... Jeżeli poszukujesz solidnego źródła ekogroszku w hurcie, warto zainteresować się ofertą https://rastar2.pl/oferta/hurtowa-sprzed az-ekogroszku. Ich ekogroszek ch...
- Równe i gładkie ściany Liczba postów: 27 Grupa: Budowa i re... Jeśli zależy Ci na trwałym i estetycznym wykończeniu, warto rozważyć produkty od MasterMas. Mają w ofercie różne rodzaje gładzi, które można dopasować do konkre...
- Czy domy modułowe to przyszłość budownictwa? Liczba postów: 1 Grupa: Budowa i re...
- Co na elewację domu - może drewno? Liczba postów: 73 Grupa: Budowa i re... to interesujące
- Czym kierować się wybierając drzwi zewnętrzne Liczba postów: 5 Grupa: Budowa i re... Ja drzwi w domu wymieniałem kilka lat temu ale faktycznie coraz częściej myślę o tym, aby znów je wymienić.. trochę są zjechane i niestety nie są w 100% nieprze...