Olej do pochodni

« Powrót do grupy: Trudne tematy

25 kwietnia 2021, 08:39

Zgadzam sie: good 0 bad

Zbliża się sezon grillowania, ognisk i spędzania wolnego czasu na świeżym powietrzu. to bardzo przyjemny okres jednak wielu z nas dokuczają komary, które intensywnie atakują nasze ciało. Jak się ich pozbyć? Spróbuj zakupić pochodnie bambusową oraz indywidualny olejek na komary. Kilka takich pochodni powinno załatwić sprawę. Olej do lamp, pochodni i inne paliwa można nabyć tutaj: https://aigmix.pl/

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

2 czerwca 2022, 06:48

Zgadzam sie: good 0 bad

Ja używam czegoś takiego - https://olajgarden.pl/Olej-paliwo-do-lamp-i-p ochodni-na-komary-1l-odstrasza-komary dobrze się sprawdza póki co, a używałam już też wcześniej w sezonie.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Jaki podział domu po rozwodzie? Liczba postów: 1114 Grupa: Trudne tema... A może uda Wam się jakoś porozumieć? Może nie wszystko jeszcze stracone? Nie podejmujcie zbyt pochopnie decyzji o rozstaniu, bo może jeśli się postaracie to uda...
  • Kredyt gotówkowy Liczba postów: 83 Grupa: Trudne tema... VClub CC Shop is a premier online marketplace offering a wide range of products. From electronics and fashion to home essentials, it caters to diverse needs. Wi...
  • materace sklep Liczba postów: 12 Grupa: Trudne tema... A czy podpowiecie mi gdzie znajdę też solidny materac 90x200 dla dzieci ? Wiecie chodzi o dobro dziecka, komfort i bezpieczeństwo. Ja zastanawiam się n...
  • Transport i spedycja Liczba postów: 28 Grupa: Trudne tema... Decydując się na współprace ze specjalistami nie marnujecie swojego czasu i pieniędzy. Jeżeli szukacie sprawdzonej firmy, która zajmuje się transportem drogowym...
  • Moda Liczba postów: 135 Grupa: Trudne tema... Witam wszystkie osoby, które są zainteresowane tematem naszej rozmowy. Jeżeli chodzi o mnie, to bardzo często korzystam z oferty sklepu internetowego WILLSOOR -...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19755 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 125

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >