Oryginalne meble i oświetlenie :-)

« Powrót do grupy: Wykańczamy budynek

Stron: 8 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸  ▸▸

28 stycznia 2011, 20:50

Zgadzam sie: good 0 bad

AKADEMIA ARCHITEKTURY to wyjątkowa galeria sztuki użytkowej znajdująca się w Łodzi, oferująca meble i oświetlenie największych na świecie projektantów i architektów..

Ekspozycje stanowią nowoczesne meble oraz oświetlenie ,jak i klasyki światowego designu .
Swoje miejsce znajdują tutaj takie marki jak Vitra, Kartell, Fiam, Foscarini , Porro, Softline,Adelta,Fabbian ,Casamania,Alivar ,Bonaldo i wiele innych znanych firm.

AKADEMIA ARCHITEKTURY zaprasza na dobrą kawę i spotkanie z designem.

Współpracujemy ze studiami architektonicznymi i dekoratorami wnętrz, obsługując zarówno projekty klientów indywidualnych jak i firm .

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

1 lutego 2011, 13:47

Chętnie bym zobaczył, tylko do Łodzi trochę daleko. Jak będę w Łodzi to pewnie zajrzę do Waszej galerii. Tylko, że Łódź jest dosyć duża, więc może dokładniej napiszecie gdzie Was szukać :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

11 marca 2011, 17:39

ja poszukałam tutaj:
http://www.akademiaarchitektury.pl/11,kontakt.html

AKADEMIA ARCHITEKTURY

SHOW ROOM
90-562 Łódź ul. Łakowa 11

Zgłoś | Cytuj | Link

25 lipca 2011, 09:55

No nie można powiedzieć fajne miejsce jeżeli jeszcze udzielają jakiś porad w ramach kupna mebli lub oświetlenia... :)

Zgłoś | Cytuj | Link

25 lipca 2011, 11:18

Czyli mam rozumieć że spotkanie i konsultacja z osobą kompetentną jest bezpłatna? Przydałaby się taka pogawędka, ale Łódź jest troszkę daleko ode mnie

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

29 sierpnia 2011, 20:15

Zawsze też możecie sprawdzić na takiej stronce wmebluj3d.pl różne aranżacje. To taki kreator - możecie sobie dopasować meble róznych firm do waszego wnetrza.
Jest parę takich stronek w internecie, moim zdaniem super przydatne, nie trzeba tracic czasu na wedrowanie po sklepach :)

Zgłoś | Cytuj | Link

30 sierpnia 2011, 08:24

No ok a co jeżeli mam stare meble i chce je odnowić ??

Zgłoś | Cytuj | Link

1 września 2011, 15:55

a jak bardzo stare są meble? Bo wiesz stare, a stare to różnica :D

Zgłoś | Cytuj | Link

4 października 2011, 00:04

To prawda ale nowe meble też są ładne http://www.katalog-meble.pl/36-tapczany

Ten post był edytowany przez redakcja dnia: 9 października 2015, 22:52
Zgłoś | Cytuj | Link

4 października 2011, 15:16

Użytkownik Buła napisał: a jak bardzo stare są meble? Bo wiesz stare, a stare to
różnica :D

A to byłoby ciekawe - dorzucić do oferty naprawę "staruszków"

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 8 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Sklep internetowy Liczba postów: 249 Grupa: Wykańczamy... Jeśli myślicie o wejściu na Amazon to podrzucam Wam link do tej strony https://amzteam.pro/rejestracja-marki-na -amazon/ . Amazon to miejsce, gdzie sprzedaje się...
  • Ile czasu zajęła kompleksowa budowa domu? Liczba postów: 4 Grupa: Wykańczamy... Witam wszystkie osoby, które są zainteresowane tematem naszej rozmowy. Jeżeli myślicie nad budową domu jednorodzinnego lub zakupem mieszkania w Poznania lub oko...
  • Kamień naturalny w domu Liczba postów: 98 Grupa: Wykańczamy... Poszukuje sklep online, który posiada w swojej ofercie kamienie naturalne. Głównie chodzi mi o chryzokola, topaz i akwamaryn. Czy wiecie gdzie, mogę kupić takie...
  • Maszyny w firmie - krążniki przenośnikowe Liczba postów: 6 Grupa: Wykańczamy... W przypadku masowej produkcji trudno obejść się bez odpowiednich maszyny pakujące To po prostu oszczędność czasu, energii i zasobów ludzkich.
  • gdzie kupić firany i zasłony Liczba postów: 194 Grupa: Wykańczamy... Jeśli szukasz inspiracji do stworzenia pięknych dekoracji okiennych, warto zwrócić uwagę na propozycje firany Kurnik. Marka ta oferuje szeroki wybór estetycznie...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19967 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 280

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >