Osiedle we francuskim stylu

« Powrót do artykułu: Osiedle we francuskim stylu | « Powrót do grupy: Inwestycje

19 lutego 2016, 12:58

Zgadzam sie: good 0 bad

świetnym rozwiązaniem są również domy z ogródkiem w cenie mieszkań na osiedlu Villa Campina, można w najbliższy weekend wybrać się tam na dni otwarte.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Szkoła pod domem Liczba postów: 24 Grupa: Inwestycje Polecam Wam wszystkim sprawdzić stronę, na której znajdziecie ofertę profesjonalnej szkoły nauki jazdy Grupa Akademia - prawo jazdy łódź , która oferuje krusy i...
  • Jakie mieszkanie wybrać? Deweloperskie czy używane... Liczba postów: 296 Grupa: Inwestycje Choosing between a developer (new) apartment and a used one really depends on your priorities. New builds often come with modern layouts, better energy efficien...
  • Budowa domu na kredyt Liczba postów: 19 Grupa: Inwestycje Według mnie warto korzystac z usług fachowców, zwłaszcza w przypadku spraw związanych z finansami. Dlatego polecam Wam sobie stronę https://www.malyga-poznan.pl...
  • Nowoczesne hale magazynowe - jedna już wynajęta! Liczba postów: 224 Grupa: Inwestycje Kto planował kiedyś posadzkę w laboratorium albo pomieszczeniu z elektroniką, ten wie, że antyelektrostatyka to podstawa. Zajrzałem na https://www.jucha-beton.p...
  • Jaki powinien być hotel idealny? Liczba postów: 33 Grupa: Inwestycje Jeśli o mnie chodzi, to jak szukam spokojnego miejsca na nocleg, to zawsze patrzę na to, czy pokoje mają taki bardziej „klasyczny” klimat. Tak sobie myślę, że t...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20364 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 698

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >