Jaki parking Wawel polecacie? Planuję weekend w Krakowie i szukam strzeżonego oraz monitorowanego miejsca parkingowego.
offline deborah kierownik
|
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline giermo kierownik
|
Zawsze wybieram parkingi nowoczesne i monitorowane, z parkometrami i inteligentnymi systemami, które pokazują dostępne miejsca jeszcze przed wjazdem. Takie rozwiązania oferuje firma MP Technology, zapewniając profesjonalne wsparcie zarówno dla klientów publicznych, jak i prywatnych. Można sprawdzić całą ich ofertę na stronie https://mp-technology.com/. |
|
| |
| Reklamy Google | |
offline Tobisz90 inżynier
|
W przypadku placów budowy lub terenów przemysłowych bardzo ważne jest odpowiednie zaplecze dla pracowników odpowiedzialnych za nadzór. Dobrze zaprojektowana stróżówka pozwala stworzyć funkcjonalne stanowisko pracy, które zapewnia dobrą widoczność oraz wygodne warunki dla osoby pełniącej dyżur. Dzięki nowoczesnym materiałom izolacyjnym wykorzystywanym przez producenta kontener może być użytkowany przez cały rok. |
|
| |
offline Karlos1111 praktykant
|
Ja ostatnio byłem autem i nie kombinowałem – wjechałem
na Parking Wawel i w sumie zero stresu. Podziemny, 24h,
kamery + ochrona, więc auto stoi spokojnie, a Ty idziesz
zwiedzać. Lokalizacja mega, bo dosłownie kilka minut
pieszo na Wawel i Rynek |
|
| |
Gość: WilliamThata praktykant |
|
|
| |
| Reklamy Google | |
Gość: elinorhg60 praktykant |
|
|
| |
offline barto776 fachowiec
|
Chcę polecić parking lotnisko Chopina To duży, dobrze zorganizowany parking w atrakcyjnej cenie. Rezerwacja przez Internet to szybka formalność. Na miejscu zostawiacie samochód i od razu obsługa zawozi was na lotnisko. |
|
| |
Gość: christinadd18 praktykant |
|
|
| |
Gość: Robercik12 praktykant |
Podczas wyjazdu służbowego do Poznania potrzebowałem auta, które pozwoli mi sprawnie przemieszczać się między spotkaniami. Wybrałem https://gorentalcars.pl/ i cały wynajem auta przebiegł bardzo płynnie. Doceniam to, że nie trzeba było tracić czasu na długie procedury, a samochód był gotowy zgodnie z ustaleniami. Dzięki temu mogłem skupić się na pracy |
|
|