Pellet czy ekogroszek

« Powrót do grupy: Ogrzewanie

17 marca 2022, 10:42

Zgadzam sie: good 0 bad

Poszukujemy dobrego kotła do domu o powierzchni 210m2. Tylko kaloryfery góra dół. Będzie to jedyne źródło ogrzewania. Myśleliśmy o ekogroszku, ale podobno mają zawiesić dofinansowanie na to paliwo, więc chyba pójdziemy w pellet.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

18 marca 2022, 11:36

Zobacz ofertę o d Defro. Mają kotły na ekogroszek i inne źródła ciepła w rozsądnych cenach.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

21 marca 2022, 12:07

defro delta eko -tylko musisz podac parametry domu aby pomogli ci dobrać kW
ja mam 180 m2 i mam 15 kW ale to było sporo liczone i jest superancko
marka ok mam już 7 lat i jest bezproblemowo

Zgłoś | Cytuj | Link

22 marca 2022, 07:12

U mnie w rodzinie wszyscy mają coś od Defro. Szczególnie kotły mają bardzo dobre.

Zgłoś | Cytuj | Link

25 marca 2022, 11:04

i do dobra rodzina jak rodzina defro :) ciepło jest :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

30 marca 2022, 06:59

Dokładnie. Nie ma co szukać chińskich podróbek. Kupuj Defro

Zgłoś | Cytuj | Link

Komentarze

Aby dodać post, należy się zalogować.

Ostatnio na forum

• Ogrzewanie domu 240m2 Liczba postów: 3 Grupa: Ogrzewanie U mnie była podobna sytuacja – też miałem dom z samymi kaloryferami i zastanawiałem się nad pompą ciepła. Finalnie po rozmowie z wykonawcą odpuściłem, bo faktyc...
  • Problem z ogrzewaniem domu-zimno Liczba postów: 3 Grupa: Ogrzewanie Miałem identyczny problem kilka lat temu – piec z podajnikiem, termostaty, niby wszystko działało, a w domu zimno. Grzejniki grzały tylko na górze i nie dawały....
  • Grzejnik podczerwieni do garażu Liczba postów: 2 Grupa: Ogrzewanie Ja miałem podobną sytuację – też potrzebowałem dogrzewać garaż, głównie zimą, jak coś majsterkuję. Finalnie założyłem ogrzewanie elektryczne na podczerwień od K...
  • Ogrzewanie domku letniskowego Liczba postów: 4 Grupa: Ogrzewanie Rozważając ogrzewanie domku letniskowego o powierzchni 25 m², warto zwrócić uwagę na nowoczesne systemy ogrzewania elektrycznego, takie jak folie grzewcze na po...
  • Jaki kocioł - duży dom Liczba postów: 4 Grupa: Ogrzewanie Może pomocny będzie namiar na firmę, która oferuję sprzedaż używane kotły na biomasę. My w swojej firmie mamy kotły fluidalne, które opierają się na najnowocześ...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20252 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 484

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >