Gość: Smith29 praktykant |
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline Cadela Project majster
|
Przy piecach gazowych kluczowe jest to, żeby montaż
robiła ekipa, która faktycznie zna temat i ogarnia
późniejszy serwis. Sam piec to jedno, ale dopiero dobór,
nastawy i regularne przeglądy decydują o tym, czy system
będzie działał stabilnie i bez niespodzianek zimą. Wiele
osób narzeka nie na sprzęt, tylko właśnie na to, że
instalator zrobił wszystko „na odwal” i potem trzeba
poprawiać. |
|
| |
| Reklamy Google | |
offline michal83x83 praktykant
|
Ja osobiście miałem już piec na olej opałowy
(zakładałem jak cena była po 2zł/litr), później eko
groszek, a teraz kocioł gazowy i jestem najbardziej
zadowolony. |
|
|
Piece gazowe
«
Powrót do grupy: Moja budowa
Ostatnio na forum
- Technologia Liczba postów: 22 Grupa: Moja budowa W nowoczesnych laboratoriach technologia pozwala na precyzyjne miareczkowanie roztworów, co jest kluczowe przy określaniu stężenia substancji chemicznych. Dzięk...
- Jaki dom wybudować Liczba postów: 8 Grupa: Moja budowa Szanowni Państwo, Do wykończenia elewacji domu rekomenduję zastosowanie dobrej jakości styropianu, a także jednego, kompletnego systemu ocieplenia np. S5 z tyn...
- planowanie budowy Liczba postów: 4 Grupa: Moja budowa Cześć wszystkim! Znalazłam ostatnio bardzo ciekawy artykuł dotyczący planowania budowy własnego domu - od pierwszych pomysłów, przez budżet, projekt, aż po form...
- Dotacje na budowę domu Liczba postów: 12 Grupa: Moja budowa Budowa domu to sporo decyzji i detali, które wpływają na komfort codziennego życia. Jednym z kluczowych elementów jest instalacja wodna, a dobrze dobrana pompa....
- Hala magazynowa Liczba postów: 13 Grupa: Moja budowa Efektywne zarządzanie magazynem to jeden z kluczowych elementów sprawnie funkcjonującego przedsiębiorstwa, zwłaszcza w branżach opartych na logistyce i dystrybu...