Płytki drewnopodobne

« Powrót do grupy: Wykańczamy budynek

Stron: 8 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4 5  ▸  ▸▸

31 maja 2016, 07:31

Zgadzam sie: good 0 bad

To w takim przypadku najłatwiej będzie znaleźć w gresach wybór jest spory.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

31 maja 2016, 12:58

Czesc

Mam pytanie co do wykonczenia podlogi w salonie. Dlugo zastanawialam sie nad panelami, ale z opowiesci znajomych o tym jak szybko sie wycieraja dalam sobie spokoj. Jakie aktualnie sa trendy jesli chodzi o salon, plytki drewnopodobne sa w modzie? Przegladalam kilka sklepow m.in. sklep.paradyz.com/produkty/plytki--salon i widze sporo jest plytek w jasnych kolorach. Jak myslicie, sprawdzi sie taki design do scian pomalowanych w roznych kolorach? :)

Dzieki za porady.

Ten post był edytowany przez agnieszka87 dnia: 3 czerwca 2016, 11:46
Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

1 czerwca 2016, 12:00

Tak,płytki drewnopodobne jak najbardziej są w modzie,natomiast mimo wszystko moim zdaniem będzie to tylko półśrodek do wykończenia. jeżeli szukasz czegoś naprawdę trwałego i oryginalnego,to postaw na kamień naturalny,szczegóły znajdziesz na www.Kamieniarstwo.com.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

15 czerwca 2016, 21:54

Są i patrząc na zainteresowanie to nadal będą, choć zawsze będą ich zwolennicy i przeciwnicy. Mnie to rozwiązanie się podobne, sama zresztą rozważam takie rozwiązanie. Zresztą ładnych płytek drewnopodobnych jest sporo, a jak szukasz ciemniejszych to zobacz sobie Drevo w wersji ciemnej.

Zgłoś | Cytuj | Link

16 czerwca 2016, 11:31

To racja,wybór danych płytek,ich formatu,koloru czy motywu- zależy tylko i wyłącznie od nas,więc moim zdaniem warto poszukać bo tego typu płytki sprawdzą się zarówno w salonie jak i np: łazience przy zastosowaniu ogrzewania podłogowego.

www.Belle-Amelie.pl

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

22 sierpnia 2016, 11:21

Kupiłem do własnej łazienki płytki betonowe w 50% i w połowie drewnopochodne. Mam też trochę mozaiki. Zatem trzy rodzaje płytek połączyłem w ciekawą aranżację. Duża zasługa w tym sklepu iglazura24.pl. Niezależnie od tego, ile płytek łazienkowych u nich kupisz zagwarantują projekt łazienki gratis. Dużo przecen posiadają na armaturę łazienkową, bo często śledzę ofertę. Mam do nich blisko, bo mieszkam w Trójmieście, stąd znam ofertę.

Zgłoś | Cytuj | Link

10 września 2016, 10:40

Moim zdaniem płytki drewnopodobne to bardzo dobry pomysł na wykończenie podłogi w łazience. Raz, że to bardzo praktyczne, komfortowe, a dwa pięknie się prezentuje przy czym cenowo nie odbiega znacznie od standardowych płytek.

www.Quadre.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

12 września 2016, 20:15

Możecie zajrzeć na stronę http://www.domlazienkaplytki.pl/ i porównać asortyment z innymi ofertami. Warto prześledzić wiele ofert i wybrać dla siebie najodpowiedniejszą bo nie warto przepłacać.

Ten post był edytowany przez adiadi dnia: 30 września 2016, 21:33
Zgłoś | Cytuj | Link

28 lutego 2017, 08:49

Akurat jeżeli chodzi o płytki drewnopodobne do wykończenia podłogi we wnętrzu, to moim zdaniem jedna z lepszych propozycji w stosunku jakość- cena- wygląd. Możemy dobrać ciekawy wzór i kolorystykę, przy czym będzie to wyglądać jak prawdziwe drewno, znajomy ma coś takiego w kuchni i bardzo dobrze się sprawdza.

www.BestKomin.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

10 marca 2017, 19:36

Też uważam, że jeżeli ktoś jest nakręcony na kwestię produktów drewnopodobnych to takie płytki będą odpowiednim rozwiązaniem :) Możecie sobie zerknąć na stronę http://www.paste-group.pl/ i sprawdzić dostępne modele. Myślę, że uda Wam się coś wybrać.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 8 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4 5  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• How to find the best assignment writing service in... Liczba postów: 1 Grupa: Wykańczamy... To find the best Assignment Writing Service in UAE, start by doing thorough research about these service providers. Once you are done with the research, compare...
  • Kamień naturalny w domu Liczba postów: 99 Grupa: Wykańczamy... Poszukuje sklep online, który posiada w swojej ofercie kamienie naturalne. Głównie chodzi mi o chryzokola, topaz i akwamaryn. Czy wiecie gdzie, mogę kupić takie...
  • Jak długo schną tynki? Liczba postów: 57 Grupa: Wykańczamy... Też miałem problem z wilgocią w nowym domu i długo nie mogłem nic malować. W pewnym momencie postanowiłem odciągnąć myśli od tych problemów i natknąłem się na h...
  • Architekt Liczba postów: 22 Grupa: Wykańczamy... ZWCAD ma bardzo podobne skróty i interfejs jak AutoCAD, więc wchodzisz bez nauki od nowa.
  • osuszacz przemysłowy w dobrym stanie -tanio Liczba postów: 42 Grupa: Wykańczamy... Z rodziną postanowiliśmy w ferie polecieć do Dubaju, dzieciaki chciały na Burj Khalifa, no to musiałem coś ogarnąć. Szukałem strony, gdzie kupię bilety bez zami...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20366 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 190

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >