Wiele osób z mojego otoczenia wciąż nie wie, do czego dokładnie służy podpis elektroniczny. Sama spotkałam się z tym, gdy w urzędzie kazano mi złożyć dokumenty wyłącznie online. Początkowo myślałam, że to skomplikowana procedura, wymagająca specjalistycznej wiedzy informatycznej. Okazało się jednak, że wystarczy przejść prosty proces opisany na stronie, a wszystko staje się jasne. Dzięki temu szybko zdobyłam wymagane narzędzie i mogłam załatwić sprawę bez wychodzenia z domu.
Podpis elektoniczny- co warto wiedzieć?
Ostatnio na forum
- Agencje ochrony Liczba postów: 166 Grupa: Trudne tema... Taki wątek warto również założyć na forum bardziej tematycznym.
- styl życia Liczba postów: 43 Grupa: Trudne tema... Słyszałam, że apteka online daje możliwość robienia zakupów w dowolnym miejscu i czasie. Lwie Zdrowie https://www.lwiezdrowie.pl/ działa w ten sposób, ale cieka...
- Jak pobrać TikToka na iPhone'a bez znaku wodnego? Liczba postów: 2 Grupa: Trudne tema... Cześć wszystkim! Chciałbym zapisać filmy z TikToka bez znaku wodnego do oglądania offline. Próbowałem już różnych aplikacji, ale albo umieszczały logo TikToka,....
- Inwestycja - biznes - myjnia Liczba postów: 23 Grupa: Trudne tema... Budowanie marki to proces, który wymaga konsekwencji i wielu narzędzi marketingowych. Jednym z nich są billboardy, które wbrew pozorom wcale nie straciły na war...
- Sposób na zdrowie Liczba postów: 627 Grupa: Trudne tema... Moja ciocia miała poważne problemy z paradontozą i skorzystała z usług, jakie oferuje periodontolog na NFZ. Trochę czekała, to fakt, ale sam efekt podobno był n...