Pomysły na aranżację i szybką metamorfozę małego salonu

« Powrót do artykułu: Pomysły na aranżację i szybką... | « Powrót do grupy: Wnętrza

31 sierpnia 2020, 19:49

Zgadzam sie: good 0 bad

Zwróciłem właśnie uwagę na wykończenie ścian, są po prostu bardzo eleganckie i gładkie, więc wioskuję, że są wygładzone. U mnie jest tak samo Acryl Putz ST10. Nakładana na dwa razy, ładnie wyszlifowane, pomalowane. Gładź pierwsza klasa

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

30 września 2020, 10:16

Zgadzam sie: good 0 bad

Ja zmieniłam dwie rzeczy i cały salon wygląda całkiem inaczej. Stare firanki usunęłam z okien i zamówiłam sobie w Agata Rolety żaluzje drewniane, które wyglądają mega stylowo. Następnie zmieniłam dywan z jasnego na ciemny grafit. Szczerze? Teraz mój salon wygląda bardziej elegancko. Mąż był w szoku, że sama to wszystko zrobiłam. Wykorzystałam chwilę jak był w delegacji. Jestem zachwycona naszym starym, nowym salonem ;)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Panele podłogowe Liczba postów: 325 Grupa: Wnętrza Panele winylowe są dziś dostępne w dziesiątkach wykończeń: od klasycznych długich desek, przez modne jodełki, aż po wzory kamienia czy betonu w dużych formatach...
  • Jaki stół wybrać? Liczba postów: 95 Grupa: Wnętrza Czy wiecie, która firma posiada w swojej ofercie płyty meblowe i zawiasy? Głównie interesuje mnie płyta hdf. Jakiś czas temu znalazłam w Internecie firmę KORNER...
  • 3 proste kroki, które odmienią Twoją sypialnię Liczba postów: 91 Grupa: Wnętrza I especially agree about the importance of textiles. A well-chosen throw or some interesting cushions can instantly change the whole feel of a room. And the per...
  • Elegancki pomysł na przedpokój Liczba postów: 9 Grupa: Wnętrza Szukając mebli do przedpokoju, które połączą styl i funkcjonalność. To w i-meble znajdziesz mnóstwo kolekcji, od prostych szafek po całe zestawy. Idealne, by po...
  • Higiena w parze ze zdrowiem Liczba postów: 15 Grupa: Wnętrza Dobre meble medyczne to podstawa w opiece nad osobami starszymi. Warto wcześniej dowiedzieć się, na co zwracać uwagę przy ich zakupie. Meble medyczne dla senior...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20013 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 172

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >