Porady biznesowe

« Powrót do grupy: Trudne tematy

Stron: 18 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  16 17 18

12 lipca 2026, 17:23

Zgadzam sie: good 0 bad

Istnieje wiele dziwnych i nietypowych sposobów zarabiania pieniędzy i jestem pewien, że sporo o nich wiesz. Mogę polecić https://coldbet.app/pl/bonuses/. Mam szczęście, bo kocham sport i hazard, i jestem gotów za to zapłacić. To dobre miejsce do zarabiania pieniędzy i dobrej zabawy.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

13 lipca 2026, 09:39

Zastanawialiście się kiedyś, jak w dzisiejszych czasach można łatwiej rozwijać swój biznes? Swoją drogą, ostatnio rozmawiałem ze znajomym, który korzystał z różnych narzędzi online i mówił, że to naprawdę zmienia grę. Zauważyłem, że fajnie jest mieć dostęp do platformy, która oferuje wsparcie dla przedsiębiorców. Przykład? Natknąłem się na stronę https://balticad.eu/ gdzie można znaleźć ciekawe rozwiązania dla swojego biznesu. Myślę, że warto to sprawdzić!

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

wczoraj, 21:14

Wdrożenie systemu ERP często kojarzy się z długim i skomplikowanym projektem. W praktyce wiele zależy jednak od wcześniejszego przygotowania przedsiębiorstwa oraz właściwego dopasowania funkcjonalności do codziennych procesów. Dlatego przed wyborem rozwiązania warto dokładnie przeanalizować potrzeby firmy. Czytając o możliwościach Comarch ERP, trafiłam na https://acomit.pl/systemy/comarch-erp-xl/ , gdzie opisano funkcje systemu ERP XL wykorzystywanego między innymi w przedsiębiorstwach produkcyjnych, handlowych i dystrybucyjnych. Duże znaczenie ma możliwość zarządzania wieloma obszarami działalności z poziomu jednego systemu oraz dostęp do aktualnych danych wspierających podejmowanie decyzji. Jak długo trwało u Was wdrożenie ERP i który etap okazał się najbardziej wymagający?

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 18 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  16 17 18

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Reklama firmy Liczba postów: 564 Grupa: Trudne tema... Internet zmienia się bardzo szybko i każdego dnia powstają nowe strony internetowe. Przez to coraz trudniej wyróżnić się w wynikach wyszukiwania bez odpowiednic...
  • biuro tłumaczeń poznań Liczba postów: 9 Grupa: Trudne tema... Hey there! I appreciate the insights shared about the translation services in Poznań. Having worked with a few offices, I can say that specialization basketball...
  • Jak będzie wyglądała edukacja szkolna jesienią? Liczba postów: 11 Grupa: Trudne tema... Słuchajcie, ostatnio byłam na imprezie u znajomych i zauważyłam, że mają mega fajne schody w ogrodzie. Wykonane z betonu i drewna, wyglądają naprawdę elegancko....
  • profilaktyka stomatologiczna Liczba postów: 132 Grupa: Trudne tema... Szczerze mówiąc, tematyka chirurgii stomatologicznej zawsze mnie interesowała. Widziałam, jak mój znajomy miał problemy z zębami i musiał przejść operację. Mówi...
  • Marketing Liczba postów: 150 Grupa: Trudne tema... W pracy ostatnio mieliśmy warsztaty na temat marketingu i muszę przyznać, że niektóre pomysły były naprawdę ciekawe. Ludzie w grupie dzielili się swoimi doświad...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 21350 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 168

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */