Gość: antek767899999 praktykant |
|
|
| |
| Reklamy Google | |
Gość: frank3333 praktykant |
Taka posadzka jest rzeczywiście w niektórych sklepach, bo świetnie wygłusza, jest dobrym materiałem, bo się nie ślizga. Łatwo się go montuje, nawet w jedną noc. Przy tym nie zostawia się w sklepie kurzu i brudu do sprzątania na kilka dni jak przy niektórych takich inwestycjach. |
|
| |
| Reklamy Google | |
Gość: kamilolek praktykant |
|
|
| |
Gość: ojwjddj praktykant |
|
|
| |
Gość: słonko34 praktykant |
Myślę, że w takim przypadku przyda się namiar na tą firmę http://www.acfloor.pl/serwis-posadzek-kamienn ych/ . Zajmuję się serwisem posadzek kamiennych. Myślę, że w centrum handlowym, przy takim natężaniu ruchu nie raz trzeba będzie prosić ich o pomoc. |
|
| |
| Reklamy Google | |
Gość: andrzejbiz praktykant |
|
|
| |
Gość: michall praktykant |
|
|
| |
Gość: michall praktykant |
|
|
| |
Gość: zawyzniec praktykant |
|
|
| |
Gość: ebapexu praktykant |
|
|
|
Posadzka w centrum handlowym
«
Powrót do artykułu: Posadzka w centrum handlowym | «
Powrót do grupy: Wnętrza
Ostatnio na forum
- Wyrafinowana czerwień. Kolor, który nadaje wnętrzu... Liczba postów: 1 Grupa: Wnętrza
- Jaki stół wybrać? Liczba postów: 53 Grupa: Wnętrza Jeśli nadal szukasz stołu dobrej jakości, powinieneś kupić dębowe stoły. Największy wybór jest w Reelken. To bardzo dobry sklep z szerokim asortymentem mebli. Z...
- Kącik telewizyjny: jak urządzić kino domowe w mies... Liczba postów: 6 Grupa: Wnętrza Do tego na pewno przydadzą się dobrej jakości głośniki do kina domowego i jeżeli zależy Wam na dobrej cenie, jakości wykonania oraz parametrach które pozwolą ci...
- Wymarzona łazienka Liczba postów: 45 Grupa: Wnętrza Keeping your vehicle in excellent condition requires regular cleaning and proper care throughout the year. Many drivers choose car detailing reno nv for profess...
- Kuchnia na wymiar - na co zwrócić uwagę? Liczba postów: 1 Grupa: Wnętrza Jak planowałam kuchnię, to mega ważne było dla mnie, żeby wybrać odpowiedni zlewozmywak. Ostatnio trafiłam na ten odwracalny zlewozmywak https://krakra24.pl/pro...