| offline  joszi doświadczony  | |
|  | |
| Reklamy Google | |
| offline  MariaWolek inżynier  | |
|  | |
| Reklamy Google | |
| offline  mortor doświadczony  | Drewno egzotyczne jest strasznie drogie i trzeba też o nie dbać jeśli ma posłużyć w łazience, może płytki drewnopodobne? | 
|  | |
| offline  pawel222 majster  | |
|  | |
|  Gość: karollos praktykant | Jak zrobisz dobrą posadzkę to czemu nie, jednak płytki są bezpieczniejsze zawsze. I na pewno jest cieplej w stopy jak wyjdzie się spod prysznica ;) | 
|  | |
| Reklamy Google | |
| offline  Victori_pl fachowiec  | |
|  | |
| offline  Tomek111 fachowiec  | |
|  | |
| offline  Lahma-SPA_Vision praktykant  | |
|  | |
| offline  Victori_pl fachowiec  | |
|  | |
| offline  charlotte160 kierownik  | Niby ciekawy pomysł ale nie wiem czy bym się na niego
zdecydowała... | 
|  | 
Posadzka zamiast płytek w łazience
« 
				Powrót do grupy: Wykańczamy budynek

Ostatnio na forum
- Architekt Liczba postów: 20 Grupa: Wykańczamy... ZWCAD ma bardzo podobne skróty i interfejs jak AutoCAD, więc wchodzisz bez nauki od nowa.
- Top-Rated Assignment Help Australia | Trusted by 1... Liczba postów: 1 Grupa: Wykańczamy... When it comes to reliable assignment help in Australia, The Student Helpline stands out as a top choice for students seeking professional guidance. With years o...
- osuszacz przemysłowy w dobrym stanie -tanio Liczba postów: 35 Grupa: Wykańczamy... Z rodziną postanowiliśmy w ferie polecieć do Dubaju, dzieciaki chciały na Burj Khalifa, no to musiałem coś ogarnąć. Szukałem strony, gdzie kupię bilety bez zami...
- polecam super stolarza od mebli kuchennych Liczba postów: 2 Grupa: Wykańczamy... Interesują Cię value bety i uczciwe promocje z przejrzystymi warunkami? Porównuj kursy pomiędzy operatorami, czytaj regulaminy bonusów i sprawdzaj limity wypłat...
- Najlepszy materac do sypialni - który według Was? Liczba postów: 35 Grupa: Wykańczamy... Wybór odpowiedniego materaca to decyzja, którą podejmuje się na lata, dlatego warto ją dobrze przemyśleć. Na stronie https://mybed.pl/pl/c/Materace/5 MyBed.pl m...