Potrzebny wkrętak

« Powrót do grupy: narzedzia budowlane Opinie .

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
1 2  ▸

19 lutego 2012, 13:51

Zgadzam sie: good 0 bad

Potrzebuję dobrego wkrętaka dynamometrycznego. Interesuje mnie narzędzie z wyższej półki, dokładniej chodzi mi o polecenie jakiejś dobrej firmy - SPRAWDZONEJ przez was, nie jakiegoś bubla z Chin. Właśnie z tego powodu proszę o radę ;)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

19 lutego 2012, 23:35

ja mialem taki wkretak bodajze z firmy wiha, no ale juz niestety mi nie sluzy, wyrzucilem go juz dawno temu. od tamtej pory nie moge sie zebrac na zakup nowego. z chcecia kupie cos trwalego i sprawdzonego jesli cos polecicie.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

23 lutego 2012, 08:13

mój mąż ostatnio kupił jakieś wkrętaki, zestaw cały, wydał na nie około 600 zł, ale tłumaczył się, że są porządne i posłużą mu długo i zaczął się śmiać, że jeszcze dzieciom. Mogę spytać go jakiej firmy i gdzie dokładnie kupił:)

Zgłoś | Cytuj | Link

23 lutego 2012, 10:48

Ja używam wkrętaka proxxon, precyzyjnie dokreca śruby, ma sygnał dźwiękowy, który komunikuje, gdy osiągnie się ustawiony moment obrotowy. W komplecie jest adapter sześciokątny do nasadek. Ogólnie jest spoko, jestem z niego zadowolony.

Zgłoś | Cytuj | Link

23 lutego 2012, 14:46

margolka mężczyźni już tak mają, są gadżeciarzami a w sumie dla nich to wkręt jest gadżetem :D ale wierzmy że nam kobietą wyjdzie nam to na dobre

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

23 lutego 2012, 15:35

Mój dziadek posiada wkrętak i służy mu już od ponad 30 lat.Wciąż mi powtarza,jakie to jego narzędzia są trwałe i nie potrzebuje żadnych nowości:D Ale teraz na pewno trzeba kupić coś droższego,aby przetrwało-takie mamy czasy..

Zgłoś | Cytuj | Link

23 lutego 2012, 16:36

skorzystam z okazji, ze kolega zalozyc taki temat i sie Was zapytam: uzywa ktos z was moze takich wkretakow ? bylem wczoraj w bricodepot i jak patrzylem, to o wiele drozsze sa niz ten zestaw, wiec cenowo jest nawet okej. ale jak z jakoscia ?

http://www.ceneo.pl/14877847

Zgłoś | Cytuj | Link

27 lutego 2012, 14:05

Nie używałem tych wkrętaków, ale mam klucze i grzechotki tej firmy i są ok, dosyć trwałe, przypuszczam, że wkrętaki też będą solidne.

Zgłoś | Cytuj | Link

29 lutego 2012, 09:47

Pamiętam jak mąż się wcześniej wkurzał przy robocie, że coś nie tak, że się popsuło, że się urwało i ciągle podwórkowa łacina leciała. Żal mi było, że wydał na te narzędzia tyle, ale teraz i ja jestem zadowolona, nie chodzi zły jak osa po pracy i mogę z nim normalnie rozmawiać.

Zgłoś | Cytuj | Link

29 lutego 2012, 15:23

czyli generalnie sugerujecie, ze warto zakupic taki wkretak ?

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
1 2  ▸

Komentarze

Aby dodać post, należy się zalogować.

Ostatnio na forum

• Jaka wiertarko wkrętarka Liczba postów: 14 Grupa: narzedzia b... Pomyśl nad firmą Vander — mają duży asortyment narzędzi na jednej baterii, a w razie problemów serwis działa szybko. Sam mam kilka sprzętów tej marki i do użytk...
  • Narzędzia do remontu Liczba postów: 2 Grupa: narzedzia b... Ja bym jeszcze dodał aby zainwestować w odkurzacz budowlany, porządne oświetlenie przenośne i przedłużacze. Odkurzacz można później podpinać do urządzeń wyposaż...
  • Wiertarka udarowa Liczba postów: 3 Grupa: narzedzia b... Kupowałem praktycznie od zera wszystkie narzędzia na budowę naszego domu. Wkrętarka z udarem fatmax, wyrzynarka, piła (bączek) tez, szlifierka kątowa Bosch, poz...
  • Elektronarzędzia. Gdzie kupić i jakie. Proszę o p... Liczba postów: 41 Grupa: narzedzia b... My się budujemy sami. I jesteśmy zdani sami na siebie na budowie. U nas mój Tato jest budowlancem i to on jest głową wszystkiego. My z mężem wykonujemy te ciężk...
  • jaka szlifierka Liczba postów: 32 Grupa: narzedzia b... Zakup szlifierki kątowej to nie taka łatwa sprawa jakby się mogło wydawać. Na rynku mamy wielu producentów oferujących swoje produkty. Pytanie jakie trzeba sobi...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20135 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 152

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >