Cześć! Szukam dobrej kancelarii prawnej w Warszawie do pomocy przy sprawie spadkowej. Trafiłem na stronę HMK Legal https://www.hmklegal.pl/kancelaria-radcow-pra wnych-warszawa/ — ktoś z Was korzystał z ich usług? Jak wygląda współpraca, czy są skuteczni i kontaktowi? Będę wdzięczny za każdą opinię, zanim zdecyduję się na spotkanie.
offline Alex_88 inżynier
|
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline adam445 kierownik
|
Jakiego adwokata w Krakowie polecacie? |
|
| |
| Reklamy Google | |
offline Kallas kierownik
|
W temacie pomocy prawnej polecam Wam zwrócić się do adwokat chorzów W tej kancelarii wiedzą, że liczy się nie tylko wiedza i doświadczenie, ale również dostępność, uczciwość i otwarta komunikacja. Pośród ich rozbudowanej oferty można wyróżnić m.in. sprawy rodzinne, rozwody, alimenty, sprawy karne, kredytowe, ZUS i upadłość konsumencką. Ponadto u nich do każdej sprawy podchodzą indywidualnie z ogromnym zaangażowaniem co przekłada się na oczekiwane efekty współpracy. |
|
| |
offline jjusti18 fachowiec
|
Mam sprawę w sądzie i zastanawiam się czy wziąć prawnika czy samemu się bronić. Problem w tym że nie mam pojęcia ile bierze adwokat za reprezentowanie w sądzie i boję się że mnie to zrujnuje finansowo. Sprawa dotyczy sporu sąsiedzkiego o granicę działki. Czytałam że kancelaria Plewińscy ma uczciwe stawki ale wolę się upewnić. Czy da się negocjować cenę czy jest z góry ustalona? I czy płaci się z góry całość czy można w ratach? Naprawdę potrzebuję pomocy ale muszę wiedzieć ile to będzie kosztować zanim się zdecyduję. |
|
| |
offline obeli881 majster
|
Sprawdź takie miejsce, jak Kancelaria Balcerowicz - https://kancelariabalcerowicz.pl/ . Mają siedzibę w Szczecinie i oferuje kompleksową obsługę prawną w zakresie prawa cywilnego, karnego, rodzinnego oraz gospodarczego. Zespół adwokatów prowadzi sprawy osób prywatnych i przedsiębiorców, zajmując się m.in. przygotowaniem dokumentów, analizą umów, reprezentacją przed sądami oraz doradztwem prawnym. |
|
| |
| Reklamy Google | |
Gość: eduardoci6 praktykant |
|
|
| |
Gość: RobertBanna praktykant |
|
|
| |
Gość: Stevencix praktykant |