![]() Gość: Czykanna praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: tomaszek praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: barber praktykant |
|
| |
offline ![]() ka-ta inżynier
![]() |
|
| |
offline ![]() zdolny inżynier
![]() |
ka-ta tak to prawda i fajnie, bo o dobrego specjalistę w tej branży wcale nie jest tak łatwo. ja do takich prac wysokościowych zawsze zatrudniam rope expert z Warszawy. Dokładni, uczciwi i terminowi. Uważam też, że oferują bardzo atrakcyjne ceny śiadczonych usług. |
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() Tomek111 fachowiec
![]() |
W przypadku kiedy będziecie potrzebowali profesjonalnej pomocy w zakresie wykonywania prac remontowych, montażowych, czy również mycia elewacji oraz okien na wysokościach to na pewno warto zwrócić uwagę na świetną firmę https://www.ejas.com.pl/ która na pewno pomoże w tym zakresie i wykona usługi z najwyższą dokładnością, aby w końcu budynek firmy prezentował się tak jak być powinno. Pozdrawiam! |
|
Prace na wysokościach
«
Powrót do artykułu: Prace na wysokościach | «
Powrót do grupy: Prawo
Ostatnio na forum
- Woda i kanalizacja Liczba postów: 127 Grupa: Prawo Bardzo merytoryczny i pomocny artykuł. Ja niedawno zastanawiałem się nad wyborem domowej przepompowni ścieków. Ostatecznie zdecydowałem się na pompę z serii ORK...
- Czy pośrednik to zawód z przyszłością? Liczba postów: 8 Grupa: Prawo Ja akurat uważam, że warto robić to co się lubi i co na fascynuje zawodowo, bo jednak musi dawać satysfakcję. Jak nie na miejscu, to zawsze można wyjechać. Tym....
- Recykling w Polsce a regulacje prawne Liczba postów: 15 Grupa: Prawo Bardzo ciekawy i merytoryczny artykuł. Ja również uważam, że warto w obecnych czasach zainteresować się tematem recyklingu. Sam od niedawna współpracuję z firmą...
- Umowa leasingu finansowego firmy lub zorganizowane... Liczba postów: 0 Grupa: Prawo
- Jak obniżyć ratę kredytu we frankach? Liczba postów: 3 Grupa: Prawo Pozwolę sobie zostawić Wam link do tego artykułu: https://www.piotrowice.katowice.pl/kredy t-frankowy-w-2023-roku-co-moze-sie-zmien ic . Poczytajcie na temat tego...