Prezent dla taty

« Powrót do grupy: Trudne tematy

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3  ▸

25 lutego 2021, 18:01

Zgadzam sie: good 0 bad

Mój tata w tym roku na urodziny dostanie od nas zegarek

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

8 marca 2021, 12:52

Mój tata dostanie wspólny prezent z mamą, wysyłamy ich na weekendowy wyjazd do spa

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

10 marca 2021, 23:31

Mój tata zażyczył sobie brak prezentu i właśnie w taki sposób spełnimy jego życzenie

Zgłoś | Cytuj | Link

22 marca 2021, 21:46

Mój tata interesuje się wędkarstwem, więc postanowiłam, że kupię mu coś związanego z jego pasją. Jednak, jak się okazało, nie jest to wcale takie proste - sama nie do końca się na tym znam. Na szczęście trafiłam na artykuł na stronie internetowej https://sklepwedkarski.pl/Bon-podarunkowy-pom ysl-na-prezent-news-pol-1612961343.html, który podsunął mi świetny pomysł - bon podarunkowy do sklepu wędkarskiego. Co o tym sądzicie?

Zgłoś | Cytuj | Link

22 marca 2021, 21:48

check https://www.idsportsperformance.com/cz/chat-room/Benzo-gang. html

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

23 marca 2021, 22:52

Dobry, japoński nóż szefa kuchni albo jeszcze lepiej zestaw noży japońskich. Oczywiście, jeśli lubi gotować. Chociaż z takimi nożami to nawet, jak nie lubi, to chętnie zacznie gotować. Naprawdę robią wrażenie.

Ten post był edytowany przez mikka dnia: 5 lutego 2022, 12:44
Zgłoś | Cytuj | Link

23 marca 2021, 23:20

recommended you read http://bongachats.com/nl/chat-room/Lady-Million.html

Zgłoś | Cytuj | Link

25 marca 2021, 22:55

Mój tata ma w tym roku okrągłe urodziny, więc chcieliśmy mu podarować coś szczególnego. Postawiliśmy na rower marki Cannondale wybrany dzięki profesjonalnemu doradztwu sklepu 7bikes.pl/ w którym mamy również ofertę serwisów i przeglądów roweru.

Zgłoś | Cytuj | Link

26 marca 2021, 12:24

Kiedy zastanawiałam się, co podarować moim przyjaciołom na przyjęcie z okazji parapetówki, przeszłam przez wiele opcji. I wiecie co w końcu postanowiłam dać w prezencie? Zamówiłem je poduszki z nadrukiem. Czy zgodzisz się, że jest praktyczny, oryginalny i nadaje się na prezent niemal na każdą okazję? Ale najważniejsze jest to, że moim przyjaciołom bardzo spodobał się ten prezent.

Zgłoś | Cytuj | Link

26 kwietnia 2021, 14:29

Mój tata narzekał na ból pleców, dlatego na urodziny zamówiłem mu masaż pleców bańką chińską z wellmetime z dojazdem do domu. Potem mi dziękował, bo faktycznie plecy przestały go boleć.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Moda Liczba postów: 145 Grupa: Trudne tema... Jeśli zależy Wam na obuwiu, które łączy modny wygląd z wygodą, to Rieker będzie świetnym wyborem. To marka polecana osobom, które dużo chodzą i cenią sobie komf...
  • Ciąża i przygotowanie Liczba postów: 108 Grupa: Trudne tema... Remini Mod APK is an advanced AI-powered photo enhancement app that transforms old, blurry, or low-quality images into sharp, clear, and vibrant pictures. It us...
  • budowa domu - porady Liczba postów: 428 Grupa: Trudne tema... Jestem w trakcie budowy domu i niektóre kwestie zdecydowanie mnie przerastają. Obecnie zastanawiam się jaki grunt do powierzchni chłonnych wybrać. Kompletnie si...
  • jaki telefon? Liczba postów: 47 Grupa: Trudne tema... Reklam jest milion i każdy operator mówi, ze jest najlepszy, ale lepiej nie brać na chybił trafił. Warto wejść na porównywarkę gdzie jest ranking abonamentów te...
  • Porady biznesowe Liczba postów: 343 Grupa: Trudne tema... Jak prowadzisz firmę i zatrudniasz pracowników, stajesz się za nich odpowiedzialny. Pomyśl, czy nie warto się zdecydować na luxmed pakiet pracowniczy dla firm.....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19971 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 135

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >