Problem z zamkiem do drzwi łazienkowych przesuwnych

« Powrót do grupy: Wykańczamy budynek

28 lutego 2011, 18:42

Zgadzam sie: good 0 bad

Witam.
Mam mały problem, ponieważ u siebie w domu mam założone drzwi przesuwne do WC, z tym zamkiem: http://handles.pl/galerie/z/zamek-hakowy-do-drzwi-pr_7238.jp g

I niestety mój wykończeniowiec założył zamek odwrotnie;/
A niestety nie mam instrukcji, a chciał bym przełożyć ten zamek tak jak to powinno być. Nie chce nic na siłę robić bo będzie zaraz porysowane.
Może ktoś wie jak pomóc.
Z góry przepraszam jeśli zły wątek.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

3 marca 2011, 04:11

Podany link nie wyświetla stronki, masz jakiś inny?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

9 marca 2011, 16:17

http://handles.pl/index.php?p2150,zamek-hakowy-do-drzwi-prze suwnych-z-uchwytami-prostokatnymi-pod-wc#nclid=b66dc884e67b5 369621f6497b322c73f

Z góry zaznaczam że nie mam nic wspólnego z tym sklepem chodzi mi tylko o pokazanie zamka:)

Zgłoś | Cytuj | Link

8 stycznia 2015, 10:47

jesli masz problem, lub czujesz się niepewny w takiej kwestii, może zwróć się do tego fachowca, który ci montował o poprawkę? Albo do dobrej ekipy ślusarskiej, która naprawi usterkę tak prowadzonego montażu zamka. Z doświadczenia wiem, że taka pomoc jak np tutaj - www.pogotowie-zamkowe-poznan.pl/montaz-zamkow.html to sporo mniej stresu i nerwów niż próby załatwienia tego własnymi siłami ;)

Zgłoś | Cytuj | Link

2 lutego 2015, 14:50

Miałem podobne problemy z zamkiem i wlasnie pomogla mi firma, o ktorej pisze kolega wyzej, tylko, ze ja korzystałem z ich siedziby w warszawie www.pogotowie-zamkowe-warszawa.pl jeżeli bys potrzebowal

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Szafki szkolne Liczba postów: 8 Grupa: Wykańczamy... Co jak co, ale szafka na ubrania w miejscu publicznym to musi być przede wszystkim solidna. Nie raz widziałam, jak dzieciaki potrafią rzucić torbą tak, że aż d...
  • Mobilna wulkanizacja Poznań Liczba postów: 9 Grupa: Wykańczamy... To ja dla odmiany mogę wam podpowiedzieć- gdzie możecie kupić solidne opony motocyklowe i do wszelkich innych pojazdów... A dokładnie chodzi mi...
  • meble na wymiar Liczba postów: 9 Grupa: Wykańczamy... Jak ktoś planuje meble na wymiar, to polecam zajrzeć tutaj: https://cityislife.pl/meble-na-wymiar-ja k-wybrac-odpowiednie-i-skonfigurowac-onl ine/. Dobrze rozpisa...
  • Jakie fototapety najlepiej sprawdzają się w saloni... Liczba postów: 1 Grupa: Wykańczamy... Cześć wszystkim, od jakiegoś czasu zajmuję się tematem fototapet i prowadzę sklep internetowy (fototapetygdynia.pl), gdzie drukujemy tapety na wymiar – winylow...
  • osuszacz przemysłowy w dobrym stanie -tanio Liczba postów: 17 Grupa: Wykańczamy... Z rodziną postanowiliśmy w ferie polecieć do Dubaju, dzieciaki chciały na Burj Khalifa, no to musiałem coś ogarnąć. Szukałem strony, gdzie kupię bilety bez zami...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20067 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 195

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >