Proste sterowanie domem

« Powrót do grupy: Ekspert inteligentnych systemów

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3

25 kwietnia 2022, 14:48

Zgadzam sie: good 0 bad

Są systemy zdalnego sterowania domem.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

12 grudnia 2022, 15:23

W kwestii systemów zdalnego sterowania domem to wartym uwagi są systemy inteligentnego sterowania ogrzewaniem, o których warto sobie poczytać np tutaj https://fhome.pl/blog/czy-inteligentne-sterow anie-ogrzewaniem-moze-przyniesc-realne-oszczednosci-jak-syst em-ten-przelozy-sie-na-twoje-rachunki/ Wiele mówi się o oszczędnościach w kwestii ogrzewania, ale pomija się w tej kwestii udział nowych technologii, które realnie mogą przynieść oszczędności. Ja sam mam taki system i sobie chwalę bo umożliwia mi wyłączenie ogrzewania w mieszkaniu, gdy nie jest ono jednak potrzebne, a mnie nieoczekiwanie nie ma w domu, a wszystko to mogę zrobić na odległość, siedząc na spotkaniu ze znajomymi albo będąc w pracy. Nie ma co się bać nowych technologii bo mogą realnie zwiększyć komfort życia i wpłynąć na oszczędności ;)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

13 stycznia 2023, 14:56

Jeśli kupisz drzwi i bramę wiśniowski to dzięki rozwiązaniom smartConnected będziesz mógł z łatwością sterować nimi za pomocą aplikacji na telefon

Zgłoś | Cytuj | Link

4 lutego 2023, 04:23

ja tam wolę jednak tradycyjne rozwiązania, jak takie systemy się zepsują, to jest z nimi mega dużo zachodu

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• JBP HD CAMERA- opinie Liczba postów: 45 Grupa: Ekspert int... Na stronie https://sur.pl/ znajdziecie ofertę firmy SUR-FBD CMMS, która dostarcza nowoczesne rozwiązania informatyczne dla Służb Utrzymania Ruchu. Szczegółowe i...
  • Praca zespołowa Liczba postów: 51 Grupa: Ekspert int... Ciekawym przykładem efektywnej pracy zespołowej, który można traktować jako studium przypadku, jest historia sukcesu firmy Google. Zespół inżynierów Google, pra...
  • Inteligentny system sterowania domem Liczba postów: 2 Grupa: Ekspert int... Witam, wychodzę do was z pytaniem odnośnie inteligentnetego systemu sterowania domem? Co możecie polecić? Zależy mi na tym aby obsługiwał wszystko w jednym tj...
  • Projektowanie, doradztwo i montaż Liczba postów: 4 Grupa: Ekspert int... Jeżeli szukacie sprawdzonej firmy, która zajmuje się dostarczaniem rozwiązań informatycznych System CMMS dla Służb Utrzymania Ruchu, to polecam Wam sprawdzić st...
  • monitoring/kamery Bydgoszcz Liczba postów: 15 Grupa: Ekspert int... Jeżeli szukacie sprawdzonej firmy, która zajmuje się dostarczaniem rozwiązań informatycznych System CMMS dla Służb Utrzymania Ruchu, to polecam Wam sprawdzić st...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20458 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 325

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >