Gość: kwadra praktykant |
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline gabon fachowiec
|
Adexim - zdecydowanie polecam, bo wszystko zostało załatwione wzorcowo, tak, jak nam zależało. To był duży temat, bo chodziło o przeprowadzkę firmę. Mnóstwo rzeczy do ogarnięcia. Docelowo wszystko udało się załatwić zgodnie z planem. Bez uszkodzeń czy opóźnień. Biuro nie działało tylko przez 2 dni. |
|
| |
| Reklamy Google | |
Gość: Grietly praktykant |
|
|
| |
Gość: pingwa praktykant |
|
|
| |
Gość: cornf praktykant |
|
|
| |
| Reklamy Google | |
Gość: zuka praktykant |
|
|
| |
offline wanika inżynier
|
Polecam najlepszą firmę do przeprowadzek www.przeprowadzkiwroclaw.pl Panowie przyjechali punktualnie, my im trochę ułatwiliśmy pracę, bo te drobniejsze rzeczy sami znieśliśmy na dół, a oni tylko odpowiednio je sobie zapakowali do samochodu, nie mieli też problemu aby uporać się z naszą kanapą. Wszystko poszło bardzo sprawnie i bez komplikacji, firma wywiązała się ze wszystkiego, ostateczna cena była taka o jakiej rozmawialiśmy. Polecam |
|
| |
Gość: igsa praktykant |
|
|
| |
offline wanika inżynier
|
Rewelacyjna firma przeprowadzkowa https://www.przeprowadzkiwroclaw.pl , nie spotkałam się jeszcze z tak świetną i profesjonalną obsługą. Zawsze napotkałam jakiś problem, a tutaj miałam od nich pełną pomoc, współpraca z nimi to przyjemność. Chętnie wrócę do nich następnym razem. Moje rzeczy zostały bezpiecznie załadowane oraz przewiezione pod wskazany adres, a nawet i wniesione do środka. |
|
| |
Gość: kaii praktykant |
|
|
|
Przeprowadzka z zagranicy
«
Powrót do grupy: Moja budowa
Ostatnio na forum
- Komu zlecić budowę hali? Liczba postów: 48 Grupa: Moja budowa Przy budowie hali najważniejsze jest to, żeby firma nie tylko postawiła konstrukcję, ale też ogarnęła temat pod kątem instalacji, izolacji i późniejszej eksploa...
- Piece gazowe Liczba postów: 16 Grupa: Moja budowa Przy piecach gazowych kluczowe jest to, żeby montaż robiła ekipa, która faktycznie zna temat i ogarnia późniejszy serwis. Sam piec to jedno, ale dopiero dobór,....
- Komu zlecić instalacje pompy ciepła Liczba postów: 3 Grupa: Moja budowa Przy pompach ciepła najważniejsze jest to, żeby instalator ogarniał całość, a nie tylko „sprzedał urządzenie”. Dobra ekipa powinna zrobić realne OZC, dobrać moc...
- Panele słoneczne Liczba postów: 4 Grupa: Moja budowa Z panelami jest tak, że najwięcej zależy od tego, jakie masz zużycie i co chcesz nimi zasilać. Coraz więcej osób idzie w PV nie tylko po to, żeby obniżyć rachun...
- Odkurzacz na budowe Liczba postów: 60 Grupa: Moja budowa Jeżeli szukacie sprawdzonego sklepu internetowego z wysokiej jakości workami do odkurzaczy, to polecam Wam sprawdzić ofertę sklepu K&M Grupa, gdzie znajdziecie....