Gość: jolanda22 praktykant |
|
|
| |
| Reklamy Google |
Przestrzeń dobrze zagospodarowana
«
Powrót do artykułu: Przestrzeń dobrze zagospodarowana | «
Powrót do grupy: Wnętrza
Ostatnio na forum
- Domowa sauna marzeń Liczba postów: 7 Grupa: Wnętrza Urządzając ogród, staram się wybierać proste rozwiązania, które pasują do bryły domu i nie przyciągają uwagi nadmiarem dekoracji. Podobnie chciałbym podejść do....
- Sprzątanie po remoncie - Lepiej zleć to firmie spr... Liczba postów: 8 Grupa: Wnętrza Niedawno przeprowadziłem się do innego mieszkania w Katowicach i przy okazji przewożenia mebli zauważyłem, że materac zdecydowanie przydałoby się odświeżyć. Pod...
- Warszawa zyskała wyjątkowe miejsce: KLONN restaura... Liczba postów: 1 Grupa: Wnętrza
- Tapeta czy plakat, co najlepiej ozdobi Twoją ścian... Liczba postów: 63 Grupa: Wnętrza Ja jestem dużym fanem ciekawych motywów na plakatach i w mojej opinii jeżeli będziecie szukali takich propozycji do swojego wnętrza to warto odwiedzić On my Wal...
- Jak stworzyć kameralny pokój dziecięcy? Liczba postów: 38 Grupa: Wnętrza Kameralny pokój kojarzy mi się przede wszystkim z przytulnością, więc wybrałabym ciepłe, jasne kolory, drewno i miękkie tekstylia. Nie trzeba też zapełniać każd...