![]() Konto usunięte praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() rysiek1 majster
![]() |
Bardzie podobają się mi drzwi z mniejsza ilością szkła,i te całkiem zabudowane jak te http://eco-door.pl/nasze-drzwi/oferta/list/0. html jestem tradycjonalistą w tym zakresie. |
Ten post był edytowany przez rysiek1 dnia: 30 listopada 2013, 18:04 | |
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: Gosiaa praktykant |
Też jestem zdania, że przeszklona drzwi dodają wnętrzu uroku. Sama mam takie u siebie w domu i jestem bardzo zadowolona. Pod tym względem firma Gerda dawał wiele możliwości co do wzorów tych przeszkleń oraz ogólnie kolorów samych drzwi. Szyba jest całkowicie antywłamaniowa, więc nie trzeba było się martwić, że drzwi by się uszkodziły. |
| |
![]() Gość: raster praktykant |
szklane drzwi (takie jak w http://vizjo.pl/) wedlug mnie wygladaja fajnie i stylowo. Ale nie pasuja do kazdego wnetrza. Ja je widze w domu minimalistycznym |
| |
![]() Gość: Lena5 praktykant |
Wiesz co, nie wydaje mi się, dom, który zdaje się być duży, może właśnie robić takie wrażenie dzięki użyciu przeszkleń, ja mam całkiem spory metraż i stylem minimalistycznym wystroju bym nie nazwała, a jednak po przeszklenie sięgnęłam, tylko ja robiłam w www.jakszklo.pl W ogóle szkło to świetny materiał do wnętrz, małych i dużych :) |
| |
Reklamy Google |
Przeszklone drzwi podkreślające charakter wnętrza
«
Powrót do artykułu: Przeszklone drzwi podkreślające charakter wnętrza | «
Powrót do grupy: Budowa i remont
Ostatnio na forum
- Klimatyzacja w firmie to standard czy luksus? Liczba postów: 11 Grupa: Budowa i re... Teraz to już raczej standard, jak macie duże nagromadzenie pracowników w jednym budynku to naprawdę mogą się "ugotować". A jednak komfort pracy jest bardzo ważn...
- Dom stodoła – od wiejskich korzeni do nowoczesnej... Liczba postów: 4 Grupa: Budowa i re...
- Czym należy się sugerować wybierając fotowoltaikę... Liczba postów: 1 Grupa: Budowa i re... Bardzo fajne rozwiązanie, ciekawe jak to wygląda cenowo
- Brama garażowa z napędem Liczba postów: 400 Grupa: Budowa i re... Akurat tak się składa, że w kwestii wyboru dobrej i solidnej bramy garażowej możemy pomóc, zajmujemy się tym na co dzień, zobaczcie na Hemos.pl w razie pytań je...
- Zapytaliśmy ekspertów - czy warto mieć własny prąd... Liczba postów: 1 Grupa: Budowa i re... Porządna instalacja, dodać jeszcze turbiny wiatrowe i magazyn energii i można być samowystarczalnym.