Gość: markuss praktykant |
|
|
| |
| Reklamy Google | |
Gość: hans praktykant |
|
|
| |
| Reklamy Google | |
Gość: tronek praktykant |
odwiedziałem stronkę Phu Impex i się pozytywnie zdziwiłem. co prawda rzeczonej zamiatarki nie znalazłem, ale dowiedziałem się, że oni oferują dzierżawę krótko i długoterminową pojazdów. muszę przeliczyć czy ta opcja będzie mi się opłacała. czas wysłać zapytanie do firmy |
|
| |
Gość: giermek09 praktykant |
|
|
| |
Gość: markuss praktykant |
|
|
| |
| Reklamy Google | |
Gość: Januszz praktykant |
Skorzystałem z firmy która rekomendowali parę postów wyżej tzn. www.phu-impex.pl, naprawdę polecam. |
|
| |
Gość: Andriu praktykant |
|
|
| |
Gość: Krzysztof K praktykant |
|
|
| |
Gość: borsuk praktykant |
|
|
| |
Gość: Firma praktykant |
|
|
|
Ręczna zamiatarka nie tylko do ogrodu
«
Powrót do artykułu: Ręczna zamiatarka nie tylko do... | «
Powrót do grupy: Ogród i działka
Ostatnio na forum
- Siłownia zewnętrzna czyli sport na świeżym powietr... Liczba postów: 45 Grupa: Ogród i dzi... Będąc na Mazurach pod Giżyckiem, komary cięły niemiłosiernie, a ryba nie brała. Siedziałem w namiocie i kląłem na pogodę. Wyciągnąłem tablet i wbiłem na roulett...
- Impregnacja ogrodowego drewna – ostatni moment prz... Liczba postów: 1 Grupa: Ogród i dzi...
- Jesień to czas na pielęgnację… narzędzi ogrodowych Liczba postów: 4 Grupa: Ogród i dzi...
- Odchwaszczanie upraw bez kompromisów - strategie,... Liczba postów: 1 Grupa: Ogród i dzi...
- Całoroczna strefa relaksu – jak urządzić taras, we... Liczba postów: 1 Grupa: Ogród i dzi...