Reklama firmy

« Powrót do grupy: Trudne tematy

Stron: 19 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  17 18 19

10 września 2026, 12:15

Zgadzam sie: good 0 bad

Z jakiej formy reklamy korzystacie i dlaczego?

meble produkcja

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

dziś, 10:21

Trochę offtop, ale ostatnio trafiłam na ciekawy artykuł o audytach kampanii w Google Ads. Jako że wiele firm wydaje spore budżety na reklamę, to warto się zastanowić, czy te pieniądze są dobrze wykorzystywane. Osobiście uważam, że każdy powinien przynajmniej raz zlecić audyt konta adwords. Dzięki temu można wykryć błędy i lepiej dopasować reklamy do celu. Z tego co widzę, fachowcy potrafią naprawdę fajnie wycisnąć więcej z budżetu reklamowego. Więcej informacji znajdziecie tutaj audyt konta adwords

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

dziś, 10:35

Ciekawe, jak różne firmy podchodzą do reklamy. Widziałam ostatnio, że niektóre stawiają na koszulki i gadżety z nadrukiem, co moim zdaniem jest świetnym pomysłem. Z jednej strony to fajny sposób na promocję, a z drugiej można mieć super unikalne ciuchy dla ekipy. Ostatnio natknęłam się na stronę https://kadok.pl gdzie mają sporo różnych opcji — od odzieży roboczej po kubki reklamowe. Naprawdę ciekawi mnie, jakie inne formy reklamy są jeszcze popularne wśród firm?

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 19 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  17 18 19

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Najlepszy sposób na naukę języka obcego Liczba postów: 21 Grupa: Trudne tema... Nie wiem jak wy, ale ja zawsze uważałam, że nauka języka obcego dla dzieci powinna być naprawdę przyjemna. Pamiętam, jak rozmawiałam z koleżanką, która szukała....
  • Okna Liczba postów: 15 Grupa: Trudne tema... Słuchajcie, ostatnio rozmawialiśmy z kolegą o tym, jak ważne jest odpowiednie zaciemnienie w pomieszczeniach z oknami dachowymi. On ma problem z słońcem wpadają...
  • Sprzedaż mieszkania Liczba postów: 8 Grupa: Trudne tema... Wspomniana stawka 19% to podatek dochodowy, którego można uniknąć, jeśli odczekasz pięć lat od zakupu lub przeznaczysz środki na własne cele mieszkaniowe. Warto...
  • Dom — system audio. Liczba postów: 9 Grupa: Trudne tema... A wy jak to widzicie? Myślę, że przy budowie domu dobry system audio to podstawa, zwłaszcza jak się spędza dużo czasu w różnych pomieszczeniach. Pamiętam, jak z...
  • Obligacje zagraniczne Liczba postów: 2 Grupa: Trudne tema... Czy ktoś z Was inwestował w obligacje zagraniczne? Znalazłam poradnik o tym, jak je kupić i na co zwrócić uwagę. Może komuś się przyda:https://www.caspar.com.pl...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 21266 użytkowników

Użytkownicy online (4)

gości: 858

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */