offline gabibi inżynier
|
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline dommin doświadczony
|
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline gabibi inżynier
|
No właśnie o tym pierwszym też pomyślałam. Czy może są one zmywalne, bo uważam za problem, zamalowanie ich przez dziecko (a ich dzieła, choć cenione, to... lepiej nie uwieczniane w ten sposób przy najmniej do następnego malowania, czy tapetowania ;) ). Myślałam, że może takie obrazki do zamalowania są zmywalne. Swoją drogą, może lepiej kupić taką bez kontur, ale zmywalną? A czy wszystko na pewno da się z nich zmyć? |
|
| |
offline Tadeusz majster
|
|
|
| |
offline malgoha doświadczony
|
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline komandor inżynier
|
|
|
| |
offline NoNameUser inżynier
|
Szczerze mówiąc to nie wiem czy to będzie dobrym pomysłem. dzieci mają tak że jak im się pozwoli na trochę to chcą więcej bo przecież w miarę jedzenia apetyt rośnie. Teraz zakładając taką tapetę dziecko maluję swoje ściany, ale nie wierze że zakończy się na malowaniu samej ściany, później pójdą w ruch meble, ściany w salonie, kuchni, łazience dzieci niestety tak mają.Zam z własnego doświadczenia |
|
| |
offline malgoha doświadczony
|
|
|
| |
offline bazyliszek inżynier
|
|
|
| |
offline widar fachowiec
|
|
|
|
Ściana jako kolorowanka dla dziecka?
«
Powrót do grupy: Ciekawe pomysły
Ostatnio na forum
- Czy warto inwestować w instalację fotowoltaiczną? Liczba postów: 2 Grupa: Ciekawe pom... Zastanawiam się, czy warto zainwestować w instalację fotowoltaiczną na moim domu i liczę na Wasze doświadczenia i opinie. Widziałem, że rachunki za prąd stale r...
- Nowoczesne fotele Liczba postów: 200 Grupa: Ciekawe pom... Polecam https://comforty.pl/fotele/. Fotele nowoczesne, a przy tym eleganckie.
- Sok z czarnego bzu Liczba postów: 1 Grupa: Ciekawe pom...
- Żylaki Liczba postów: 2 Grupa: Ciekawe pom... Interesuje mnie temat rekonwalescencji po usunięciu żylaków. Pracuję przy biurku, więc większość dnia spędzam siedząc i trochę obawiam się, jak będzie wyglądał....
- Profesjonaliści w podnoszeniu mocy i OKLEJANIU aut Liczba postów: 1 Grupa: Ciekawe pom... Lakier Twojego auta zasługuje na ochronę? Folia PPF pomaga zabezpieczyć karoserię przed zarysowaniami, odpryskami i szkodami parkingowymi, jednocześnie podkreś...