A jakie są koszty takiej dzierżawy? Powiem szczerze, że mnie osobiście taka opcja wydaje się bardzo interesuje. Niestety na zakup zbiornika póki co nie mogę sobie pozwolić, nie mniej jednak dzierżawa od AmeriGas byłaby już odpowiednim rozwiązaniem. Co więcej dostawca ten z tego co się orientuję, cieszy się bardzo dobrą opinią, więc na pewno po Nowym Roku się z nimi skontaktuję w tej sprawie.
Sieć a instalacja gazowa
«
Powrót do artykułu: Sieć a instalacja gazowa | «
Powrót do grupy: Budowa i remont
Ostatnio na forum
- Piła ręczna z systemem tarcz ściernych Liczba postów: 6 Grupa: Budowa i re... Zastanawiam się nad kupieniem takiego sprzętu.
- Sprzątanie po remoncie Liczba postów: 3 Grupa: Budowa i re... Zastanawiam się, czy dam radę zrobić to sama.
- Elewacja domu Liczba postów: 156 Grupa: Budowa i re... Planuję prace remontowe przy elewacji budynku i zastanawiam się, czy wynajem rusztowań aluminiowych w Warszawie to najlepsze rozwiązanie. Nie chcę kupować własn...
- Co z windą w budynku? Liczba postów: 67 Grupa: Budowa i re... Dla kogoś na wózku same krzesełka to często za mało, dlatego coraz częściej widzę platformy. Na stronie https://windziarze.com.pl/platformy-dla- niepelnosprawnyc...
- Koszt budowy domu w 2025 roku: przemyślane wybory,... Liczba postów: 2 Grupa: Budowa i re... Beautiful materials! The colors and textures really elevate any building’s appearance. Chiikawa Puzzle