![]() Gość: patchikon praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: mancins praktykant |
silikon ma unikatowe właściwości, w mojej pracy koniecznie muszę korzystać z wyrobów silikonowych, bardzo ciekawą ofertę na nie ma m.in. http://larkis.pl/ |
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: Wester praktykant |
|
| |
![]() Gość: Piotr praktykant |
uważam aby dobrze uszczelnić i mieć dobre uszczelnienie należy zastosować silikon stacjonarny polecam market chemko bo mają na miejscu mieszalnię farb i tynków mają duży wybór artykułów budowlanych chemii budowlanej dodatków do aranżacji wnętrz łopat szpadli pędzli wałków pojemników kosmetyków i wiele innych artykułów mają miłą i fachową obsługę miejscowy transport i stronę www.chemko.com.pl www.chemko.pl |
|
Silikon uszczelniający
«
Powrót do artykułu: Silikon uszczelniający | «
Powrót do grupy: Budowa i remont
Ostatnio na forum
- Droga do posiadania własnego luksusowego domu Liczba postów: 1 Grupa: Budowa i re...
- Jak zdobyć maszyny budowlane? Liczba postów: 490 Grupa: Budowa i re... W przypadku mojej linii produkcyjnej zdecydowałem się skorzystac z oferty polecanej mi firmy Radpak - maszyny pakujące , która zajmuje się produkcją maszyn paku...
- Kiedy zlecić malowanie dachu, czym się kierować? Liczba postów: 5 Grupa: Budowa i re...
- Jakie są perspektywy na kolejne lata dla różnych r... Liczba postów: 1 Grupa: Budowa i re...
- Uwaga - budowa! Od czego zacząć budowę domu? Liczba postów: 3 Grupa: Budowa i re... Chcąc podjąć decyzję o budowie domu, warto zwrócić uwagę na różne aspekty techniczne, takie jak wykonanie przyłączy. W tym kontekście, przewierty sterowane są s...