Ze swojej strony mogę Wam wszystkim polecić ofertę, z której sam niejednokrotnie korzystałem. Jeżeli szukacie sprawdzonego sklepu z produktami i sprzętem medycznym, to polecam Wam sprawdzić stronę https://ocean-zdrowia.pl/314-fotele-geriatryc zne , gdzie znajdziecie ofertę sklepu internetowego Ocean Zdrowia.
Stron: 14 ▾ ◂◂ ◂ 8 9 10 11 12 ▸ ▸▸
offline barto776 fachowiec
|
|
|
| |
| Reklamy Google | |
Gość: equilibrenvix praktykant |
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline joanna6 fachowiec
|
Mój dermatolog przepisał mi leki i kosmetyki robione na zamówienie. Muszę przyznać, że w aptece sieci DOZ poradzili sobie z tym bez żadnych problemów. Widać, że mają świetnie przeszkolony personel i używają produktów bez konserwantów. To dla mnie bardzo ważne. |
|
| |
Gość: Myszka82 praktykant |
|
|
| |
offline adam445 kierownik
|
Osobom szukającym sprawdzonych salonów piękności w Warszawie polecam endermologia warszawa . Jest to miejsce, gdzie możecie zadbać o swój wygląd i kondycje skóry. Oni mają nowoczesne sprzęty i wykonują różne fajne zabiegi. |
|
| |
| Reklamy Google | |
offline kocur inżynier
|
Kiedy usłyszałem o możliwości zrobienia liftingu bez użycia skalpela, od razu pomyślałem o poleconym mi przez znajomych Gabinecie Kosmetyki Lekarskiej Bella w Warszawie. To miejsce, które od lat ma świetne opinie, więc wiedziałem, że mogę im zaufać. Gabinet oferuje poza szerokim wachlarzem zabiegów doskonałą atmosferę i poczucie bezpieczeństwa, a sam zabieg był bezbolesny, a efekty widoczne w bardzo krótkim czasie – moja skóra jest bardziej napięta, a ja czuję się młodziej. Jestem bardzo zadowolony z efektów i zamierzam jeszcze kilka razy skorzystać z ich usług. |
|
| |
Gość: Donaldplauh praktykant |
|
|
| |
Gość: anastasiacg4 praktykant |
|
|
| |
Gość: caseydt6 praktykant |
|