Sprawdzona firma od wykańczania wnętrz

« Powrót do grupy: Wykańczamy budynek

4 maja 2015, 21:09

Zgadzam sie: good 0 bad

Witam serdecznie :) Szukam jakiejś sprawdzonej firmy od wykańczania wnętrz. Czy jesteście może w stanie kogoś mi do tego polecić? Póki co mam taką ofertę na oku http://mara-bud.pl

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

7 czerwca 2015, 08:16

Jeżeli się jeszcze nie zdecydowałeś to zobacz ofertę firmy Modernbud. To specjaliści od wykańczania wnętrz. Od projektu do realizacji, prace czysto budowlane, wszelkiego typu instalacje, wentylacja i klimatyzacja. Nawet meble i zabudowy na wymiar. Szczegóły na stronie firmy http://www.modernbud.com.pl/. Polecam :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

8 czerwca 2015, 12:04

Akurat z tą firmą nigdy nie maiłam styczności,więc nie mogę wyrazić opinii,ale generalnie zadaj to samo pytanie w dziale z ogłoszeniami,może tam będą się lepiej orientować.

www.KamilaMeble.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

15 czerwca 2015, 19:18

Wielokrotnie szukajac danej firmy w mojej miejscowosci, korzystalem z Krajowego Spisu Firm. Dzieki tej stronce oszczedzilem naprawde wiele czasu, na szukanie wszelakich potrzebnych mi informacji

Zgłoś | Cytuj | Link

13 sierpnia 2015, 13:26

Skoro mowa o wykańczaniu wnętrza,to warto zwrócić uwagę również na żaluzje i rolety,które są dzisiaj standardem w każdym mieszkaniu. Ich szeroki wybór znajdziecie na www.Vitre.net.pl

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

10 lutego 2016, 09:58

Ekipa remontowo-budowlana, która będzie zajmowała się wykończeniem wnętrz to poważny wybór. Dlatego warto kierować się przede wszystkim ich doświadczeniem i realziacjami, jakie mają na swoim koncie. Warto też popytać wśród znajomych, może ktoś zna jakichś sprawdzonych panów magików.

Zgłoś | Cytuj | Link

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Szafki szkolne Liczba postów: 8 Grupa: Wykańczamy... Co jak co, ale szafka na ubrania w miejscu publicznym to musi być przede wszystkim solidna. Nie raz widziałam, jak dzieciaki potrafią rzucić torbą tak, że aż d...
  • Mobilna wulkanizacja Poznań Liczba postów: 9 Grupa: Wykańczamy... To ja dla odmiany mogę wam podpowiedzieć- gdzie możecie kupić solidne opony motocyklowe i do wszelkich innych pojazdów... A dokładnie chodzi mi...
  • meble na wymiar Liczba postów: 9 Grupa: Wykańczamy... Jak ktoś planuje meble na wymiar, to polecam zajrzeć tutaj: https://cityislife.pl/meble-na-wymiar-ja k-wybrac-odpowiednie-i-skonfigurowac-onl ine/. Dobrze rozpisa...
  • Jakie fototapety najlepiej sprawdzają się w saloni... Liczba postów: 1 Grupa: Wykańczamy... Cześć wszystkim, od jakiegoś czasu zajmuję się tematem fototapet i prowadzę sklep internetowy (fototapetygdynia.pl), gdzie drukujemy tapety na wymiar – winylow...
  • osuszacz przemysłowy w dobrym stanie -tanio Liczba postów: 17 Grupa: Wykańczamy... Z rodziną postanowiliśmy w ferie polecieć do Dubaju, dzieciaki chciały na Burj Khalifa, no to musiałem coś ogarnąć. Szukałem strony, gdzie kupię bilety bez zami...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20067 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 390

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >