Sprzątanie po remoncie

« Powrót do grupy: Moja budowa

Stron: 4 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸  ▸▸

22 czerwca 2017, 17:04

Zgadzam sie: good 0 bad

Korzystacie z pomocy pań do sprzątania, czy sami ogarniacie obraz po remoncie?:) Ja właśnie się zastanawiam, czy tak kogoś nie wziąć do pomocy i mieć lżej - choć trochę.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

25 czerwca 2017, 22:50

Ja jeszcze nie miałąm okazji korzystać, ale poważnie zastanawiam się nad Sprzątanie na 5! Oni ogarniają mieszkanie mojego brata, który nigdy nie był skłonny do sprzątania, a teraz ma czyściutko aż miło.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

17 lipca 2017, 14:35

Użytkownik marcelinka napisał: Ja jeszcze nie miałąm okazji korzystać, ale poważnie
zastanawiam się nad Sprzątanie na 5! Oni
ogarniają mieszkanie mojego brata, który nigdy nie był
skłonny do sprzątania, a teraz ma czyściutko aż miło.

To nauczyli go sprzątać?

Zgłoś | Cytuj | Link

27 lipca 2017, 16:00

Przeżyłam już 2 remonty i wiem doskonale co to znaczy sprzątanie po nich :) Nigdy jednak nie zdecydowałam się na wynajęcie do tego firmy zewnętrznej. Grunt to odpowiednie środki czystości, które uporają się z wszelkimi zabrudzeniami jak na przykład te http://www.topsanit.pl/pl/c/Srodki-czystosci/ 252. Ze wszystkim można sobie poradzić :)

Zgłoś | Cytuj | Link

28 lipca 2017, 14:51

Zgadzam sie: good 1 bad

Nie przesadzajcie, jak dobrze się wszystko zabezpieczy to nie ma takiego bałaganu, serio aż tak ciężko rozłożyć sobie folię przed rozpoczęciem pracy?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

3 sierpnia 2017, 12:10

Samo sprzątanie nie było problemem.Jakoś można było to przeżyć.Oczywiście nie jedne fachowiec przyprawił nas o ból głowy.Oni nigdy nie maja problemu... i później przychodzi inny fachowiec i mówi , kto to pani robił ?brrrr białej gorączki dostaje jak takie coś słyszę. W końcu za darmo do mnie nie przychodzą.Na koniec sprzątanie, okazuje się ,że nie jest to żaden problem - zamówiliśmy firmę zajmującą się kontenerowym wywozem gruzu w Krakowie - https://maxgruz.pl/ - i po problemie.To chyba najlepsze i jedyne rozwiązanie.pzdr.

Zgłoś | Cytuj | Link

12 sierpnia 2017, 21:14

Ja akurat zamawiałam usługi od firmy z Mazowsza. Wywóz gruzu to był dla nich pikuś, a bardzo zależało mi na czasie. Według mnie warto długo szukać ,żeby znaleźć tą właściwą ofertę

Zgłoś | Cytuj | Link

14 listopada 2017, 04:07

Przy remoncie zawsze dużo roboty by doprowadzić pomieszczenia do porządku. Faktycznie mogą wtedy przyjść z pomocą firmy sprzątające. U nas np Impuls http://impuls24.pl/oferta/sprzatanie-2/ ma fajną kadrę sprzątającą i świetny do tego sprzęt. Panie uwijają się jak mrówki! ;)

Zgłoś | Cytuj | Link

16 listopada 2017, 21:11

My z żoną zdecydowaliśmy się skorzystać z usług http://syma-serwis.pl/sprzatanie-biur-pobudow lane-parkingow-budynkow-mieszkalnych-wspolnot.html i to był strzał w 10ke. Konkretna, szybka obsługa, super wysprzątane.

Zgłoś | Cytuj | Link

9 grudnia 2017, 10:26

Wiadomo, że po remoncie zawsze zostanie trochę bałaganu, jednak jestem zdania że wszystko można posprzątać również samodzielnie bez pomocy firmy zewnętrznej, wystarczą chęci, trochę czasu i folia plus worki do sprzątania.

www.Kamszalunki.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 4 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Podatki Liczba postów: 77 Grupa: Moja budowa Fundacja rodzinna to temat, który coraz częściej pojawia się w dyskusjach przedsiębiorców. Sam zacząłem się nim interesować dopiero niedawno i okazało się, że z...
  • Strony internetowe Liczba postów: 1 Grupa: Moja budowa Jeżeli ktoś planuje stworzenie nowej strony internetowej lub rozpoczęcie działań reklamowych w Google, mogę polecić firmę Netfortis https://goldenegg.pl/ . Sam....
  • Dotacje na budowę domu Liczba postów: 14 Grupa: Moja budowa Właśnie zsiadłam na chwilę nad planem budowy i muszę przyznać, że temat wypisów i wyrysów jest dość istotny, a często niedoceniany. W pracy znajoma mówiła, że m...
  • planowanie budowy Liczba postów: 6 Grupa: Moja budowa Cześć wszystkim! Znalazłam ostatnio bardzo ciekawy artykuł dotyczący planowania budowy własnego domu - od pierwszych pomysłów, przez budżet, projekt, aż po form...
  • Remont mieszkania Liczba postów: 252 Grupa: Moja budowa Szanowni Państwo, remont wnętrza to idealny moment na wprowadzenie trwałych rozwiązań, które zastąpią nietrwałe tapety czy farby. Płytki klinkierowe King Klinke...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 21162 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 785

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */