Stół - nierozkładany czy rozkładany?

« Powrót do grupy: Ciekawe pomysły

Stron: 12 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  4 5 6 7 8  ▸  ▸▸

20 marca 2017, 10:07

Zgadzam sie: good 0 bad

Też jestem zdania, ze powinno sie kupić rozkładany, zresztą sama taki w sobotę zamówiłam w Meble Hot i to prawda, że są praktycznie w tej samej cenie. Jednak ta ich funkcjonalność jak słusznie zauważyłeś przydaje się, nawet te dwa lub trzy razy do roku. Moim zdaniem w małych pomieszczeniach ta możliwość złożenia go ma o wiele praktyczniejsze nawet zastosowanie, bo zyskuje sie dodatkową przestrzeń.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

21 marca 2017, 11:41

Lepszy jest stół rozkładany. Nie zajmuje więcej miejsca, a przy tym jest bardzo funkcjonalny.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

22 marca 2017, 10:59

Rozkładany zdecydowanie, na święta czy coś, goście przyjdą rozkładasz i masz duży stół.

Zgłoś | Cytuj | Link

10 kwietnia 2017, 13:36

oczywiście że rozkładany jest najbardziej praktyczny

Zgłoś | Cytuj | Link

20 kwietnia 2017, 15:14

Również bym wybrał rozkładany :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

5 maja 2017, 17:26

Jeśli tylko pozwala nam na to powierzchnia to oczywiście, że rozkładany. To nawet niema co porównywać, ta praktyczność zawsze się przydaje. Nam jak raz przed świętami dojechał nowiutki z gdmmeble.pl oczywiście z krzesłami i już w święta o jego przydatności się przekonaliśmy jak niespodziewanie przyjechała nam rodzinka. Okazja idealna do przetestowana i przyznaję, test zaliczony. Zakup bardzo udany, a i to, że komplet jest drewniany też ma swoje plusy bo dłużej nam posłuży. Każdemu polecam takie rozkładane.

Zgłoś | Cytuj | Link

9 maja 2017, 11:08

u mnie jest rozkładany, ale to tylko dlatego że nie mam za duzo miejsca w salonie (mieszkamy w bloku). Jak jest impreza to rozkładam i wszyscy się spokojnie mieszcza, a na co dzień jest miejsce dla 4 osób :) Jeśli masz miejsce to bierz coś większego od razu, mniej roboty z rozkładaniem i składaniem. Ja mogę ci polecić http://mebleolimp.pl/44-stoly-z-krzeslami tutaj znalazłam fajny zestaw, który nazywa się Alicja. Prosty z 6 krzesłami i w bardzo fajnej cenie.

Zgłoś | Cytuj | Link

9 maja 2017, 17:40

Zgadzam się, meble do jadalni powinny być przede wszystkim wygodne. Myślę też, że warto pomyśleć o dużym funkcjonalnym stole, a jeśli nie ma na to miejsca, to o rozsuwanym stole, na wypadek większej ilości gości. Myślę, że wyposażenie i design jadalni jest bardzo ważny, bo w ładnej i dobrze zorganizowanej przestrzeni, naszej rodzinie, jak i naszym gościom będzie przyjemnie przebywać.

Zgłoś | Cytuj | Link

17 maja 2017, 16:33

Równiez mamy podobny dylemat, niestety ale nie mamy za wiele miejsca i trochę sie tego obawiam, ze po rozłożeniu kompletnie nie będzie miejsca. Kilka modeli już wybraliśmy oczywiście mąż ma swoje typy, a ja swoje. Mi bardzo podoba się ten https://meblujdom.pl/stol-mistral-halmar-id5387.html i to z tymi białymi krzesłami, no i mozna go rozłożyć, ale na szczęście nie będzie on wiele zajmował nam miejsca. Mąż jednak twierdzi, że jest zbyt nowoczesny, a nie bierze pod uwagę faktu, że jadalnia jest właśnie tak urządzona. Jak sądzicie, czy on sie nadaje w ogóle do jadalni, czy nie bardzo?

Zgłoś | Cytuj | Link

28 maja 2017, 23:01

Rozkładany ma sens, o chyba że ma się mała rodzinę i wielkie gabaryty nie sa potrzebne.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 12 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  4 5 6 7 8  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Zakładanie firmy Liczba postów: 6 Grupa: Ciekawe pom... Planowanie efektywnej rekrutacji to kluczowy element w rozwijaniu każdej firmy. Profesjonalne podejście do poszukiwania talentów może znacząco zwiększyć szanse....
  • Zastanawiam się nad zamówieniem mebli na wymiar Liczba postów: 6 Grupa: Ciekawe pom... Przy wyborze firmy do mebli na wymiar kluczowe jest dokładne sprawdzenie opinii i portfolio, doświadczenia na rynku oraz referencji od poprzednich klientów, a t...
  • myślę o kupnie eleganckich kalendarzy Liczba postów: 1 Grupa: Ciekawe pom... Cześć wszystkim, myślę o kupnie eleganckich kalendarzy dla zespołu jako prezent świąteczny. Chcę, żeby były nie tylko ładne, ale też naprawdę przydatne w pracy....
  • Gładzie robić czy nie? Liczba postów: 2 Grupa: Ciekawe pom... Kwestia gustu grunt napewno. Co do gładzi, kto co chce, może mąż chce lustro na ścianie. To już indywidualna sprawa, moja żona chce Tynki CW. Bez gładzi, chce ś...
  • Wyposażenie kuchni Liczba postów: 501 Grupa: Ciekawe pom... Zainteresowanym tematem mogę polecić stronę https://gastromania.pl/kotly-gastronomic zne , na której znajdziecie ofertę mojego ulubionego sklepu internetowego Ga...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20464 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 378

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >