Studia - budownictwo (?)

« Powrót do grupy: Wykańczamy budynek

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸

13 marca 2010, 02:20

Zgadzam sie: good 0 bad

Witam
Mam takie pytanie, może troszkę z innej beczki niż dotychczasowe... ;)
Jakie studia powinnam wybrać, aby w przyszłości zostać deweloperką? Budownictwo? Architektura? Czy może jakieś zarządzanie? Marketing?
Bardzo proszę o odpowiedź, możliwie jak najszybszą...
Z góry wielkie dzięki ;)

PS: A tak w ogóle... Znajdę pracę jako deweloperka? Czy raczej polski rynek pracy już wyczerpał miejsca dla tych ludzi? ;)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

24 sierpnia 2011, 12:52

Myślę, że to raczej podchodzi pod zarządzanie, jest taki kierunek jak zarządzanie dla deweloperów, bo z budownictwem to wątpię

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

24 sierpnia 2011, 14:43

Deweloperem może zostać każdy :) bardziej musisz po prostu znać się na rynku, no ale zarządzanie itp pewnie to to ;)

Zgłoś | Cytuj | Link

25 sierpnia 2011, 11:41

Nie wiem czy tak każdy może zostać deweloperem. Mój brat jest deweloperem, oprócz studiów ze specjalizacją musiał mieć ukończone mnóstwo kursów, i pozwoleń, no masa tego była, ale dał radę, a pracy w tym zawodzie coraz więcej. Zobacz sobie wpisz w google zdanie poszukujemy deweloperów, wyskoczy mnóstwo ogłoszeń

Zgłoś | Cytuj | Link

25 sierpnia 2011, 12:05

No ok . to pytanie jaką szkołę trzeba skonczyć??

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

25 sierpnia 2011, 12:36

Zarządzanie -> spec. zarządzanie deweloperskie.
W warszawie są jako nieliczne w Polsce

Zgłoś | Cytuj | Link

25 sierpnia 2011, 14:45

No ale chyba to już tylko na prywatnych uczelniach ?

Zgłoś | Cytuj | Link

5 września 2012, 11:09

MOŻESZ STUDIOWAĆ ZA DARMO!

Międzynarodowa Wyższa Szkoła Logistyki i Transportu we Wrocławiu
najlepsza uczelnia logistyczna w Polsce ZAPRASZA do studiowania
na kierunku dofinansowanym z UE.

BUDOWNICTWO - studia inżynierskie

Zobacz naszą bogatą ofertę
www.mwsl.eu

Nie zwlekaj! Nabór trwa

Zgłoś | Cytuj | Link

24 stycznia 2014, 10:04

Pisanie prac dla studentów, całkiem tanio:
http://pisanie-prac-dlastudentow.pl/

Zgłoś | Cytuj | Link

6 marca 2014, 15:39

raczej zarządzanie, ale warto też zrobić zaocznie budownictwo lub architekturę, przecież trzeba się też na tym znać...

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Najlepszy materac do sypialni - który według Was? Liczba postów: 39 Grupa: Wykańczamy... Jakiś czas temu zdecydowałem się skrozystać z oferty polecanej mi firmy Deep Sleep System - https://deepsleepsystem.pl/oferta , gdzie zamówiłem nowy materac do....
  • Czy są eksperci? Liczba postów: 43 Grupa: Wykańczamy... Hej, miałem ten sam dylemat i pomogła mi strona, gdzie znalazłem pełną ofertę Hennessy. Dzięki temu łatwo porównałem edycje i wybrałem coś dla siebie. Dla osób....
  • hello Liczba postów: 2 Grupa: Wykańczamy... Zajmuję się podobnymi zadaniami i mogę polecić program Movavi. Idealnie nadaje się do takich celów, ponieważ pozwala szybko edytować filmy bez zbędnych komplika...
  • EvaCar Liczba postów: 3 Grupa: Wykańczamy... U mnie było dokładnie tak samo. Szukałem mat które wytrzymają prawdziwy off-road i odkąd założyłem te EVA 3D do Jeepa, błoto zostaje w komórkach, nic nie przeci...
  • Plakaty na ścianie Liczba postów: 19 Grupa: Wykańczamy... Jeżeli chodzi o ciekawe propozycje Plakatów, ale również fototapet, czy również dodatkowych dodatków do wnętrz to na pewno warto zwrócić uwagę na ofertę sklepu....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20937 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 307

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */