Gość: kamial42 praktykant |
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline adam445 kierownik
|
Witam wszystkie osoby, które są zainteresowane tematem naszej rozmowy. Jeżeli chodzi o mnie, to zdecydowałem się skorzystać z oferty polecanej mi szkoły rodzenia Supermama - położna na nfz , gdzie uzyskałam profesjonalną pomoc i bardzo indywidualne podejście. |
|
| |
| Reklamy Google | |
offline jjusti18 fachowiec
|
Zastanawiam się nad forever arctic sea. Ostatnio coraz częściej słyszę o tym, jak ważne są kwasy omega 3 dla serca i koncentracji. Nie zawsze udaje mi się je dostarczyć z jedzenia, więc taki suplement brzmi sensownie. Czy ktoś używa i może powiedzieć, czy czuć różnicę? |
|
|
Suplementy dla przyszłej mamy
«
Powrót do grupy: Trudne tematy
Ostatnio na forum
- Jaka placówka? Liczba postów: 3 Grupa: Trudne tema... jeśli dzieci są przebodźcowane, to krótkie rytuały pomagają: oddech, „pogoda w ciele”, proste rozciąganie. ja trafiłam na wpis z przykładami takiej rutyny na co...
- Części do samochodu - oryginalne, używane, czy zam... Liczba postów: 447 Grupa: Trudne tema... Jeśli o mnie chodzi, to przy częściach do auta najpierw sprawdzam dostępność referencji i kompatybilność po VIN, a dopiero potem wybieram sklep; jak ktoś woli p...
- Sprawdzony sklep z częściami Liczba postów: 332 Grupa: Trudne tema... Zdecydowanie mogę Wam polecić stronę https://zebate24.pl/kategoria/czesci-lie bherr/ , na której znajdziecie ofertę firmy Zębate24, która jest dostawcą części na...
- wypożyczalnia samochodów Liczba postów: 63 Grupa: Trudne tema... Uważam, że warto korzystać z usług fachowców, aby nie marnować swojego czasu i pieniędzy. Jeżeli szukacie sprawdzonej wypożyczalni samochodów w Warszawie, to po...
- Laweta w Częstochowie Liczba postów: 46 Grupa: Trudne tema... Czasami faktycznie takie rozwiązania się przydają i najczęściej właśnie z nich korzystamy w sytuacji gdy nasz pojazd jest zepsuty. Mnie także spodobało się bard...