Pomyślę o zmianie smetcahu kolorystycznego, jeżeli to nie okaże się zbyt pracochłonne.Wykresy także chciałbym dodać szczegf3lnie że na mobilnej wersji serwisu one są; trzeba je tylko jakoś wpasować w małe ekrany (240 320).W przeciągu kilku dni zaktualizuje listę spf3łek, bo gdzieś zgubiłem skrypt ktf3ry mi konwertował listę z serwisu na xml-a a na ręczne robf3tki jestem zbyt leniwy
System nakrokwiowej izolacji w postaci twardych płyt poliuretanowych
«
Powrót do artykułu: System nakrokwiowej izolacji w postaci... | «
Powrót do grupy: Budowa i remont
Ostatnio na forum
- Remont domu - Elewacja od nowa Liczba postów: 13 Grupa: Budowa i re... Według mnie warto korzystać z usług specjalistów w danej branży, aby uzyskać jak najlepsze możliwe rezultaty. Jeżeli szukacie firmy, które oferuje kompleksowe u...
- Drewniana, ażurowa elewacja - designerskie wcielen... Liczba postów: 5 Grupa: Budowa i re...
- Szybka metamorfoza grzejnika. Jak wybrać farbę i k... Liczba postów: 4 Grupa: Budowa i re... Jeśli ktoś zastanawia się nad ozdobnym grzejnikiem, to mogę polecić zerknąć tutaj: https://www.artgrzejniki.pl/collections/ grzejniki-dekoracyjne. Sama szukałam....
- Zielony dach w domu jednorodzinnym — estetyka, osz... Liczba postów: 2 Grupa: Budowa i re...
- Plastyczna obróbka metalu - co należy wiedzieć? Liczba postów: 9 Grupa: Budowa i re... Przy wyborze dostawcy maszyn przemysłowych zależało mi na firmie, która zapewnia nie tylko dobre urządzenia, ale także wsparcie po zakupie. Trafiłem na Polwelt....