System podłogowy umożliwiający układanie podłóg w dowolnych wielkościach

« Powrót do artykułu: System podłogowy umożliwiający układanie podłóg... | « Powrót do grupy: Wnętrza

13 czerwca 2011, 14:19

Zgadzam sie: good 0 bad

mam pytanie odnośnie takich przenośnych, otóż niebawem czeka mnie ślub, wesele będzie pod ogromnym namiotem, wiecie czy taką podłogę można by było zainstalować na "trawniku"? no bo w sumie tak będzie... proszę o odpowiedź

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

13 czerwca 2011, 14:54

Po pierwsze: szczęścia :D
a po 2 to nie zależy pod co położysz tą podłogę tylko jak jest zrealizowane ich umocowanie a dokładnie ich wzajemne potrzymanie, żeby dana podłoga się nie rozeszła w połowie imprezy...

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

14 czerwca 2011, 13:32

Myślę, że jak najbardziej się nadaję, tak jak gdzieś przeczyłam, ta podłoga nadaję się na każdą powierzchnie tylko niech montażem zajmie się specjalista, bo samowolne robienie takich rzeczy w większości przypadków kończy się klapą

Zgłoś | Cytuj | Link

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Panele podłogowe Liczba postów: 325 Grupa: Wnętrza Panele winylowe są dziś dostępne w dziesiątkach wykończeń: od klasycznych długich desek, przez modne jodełki, aż po wzory kamienia czy betonu w dużych formatach...
  • Jaki stół wybrać? Liczba postów: 95 Grupa: Wnętrza Czy wiecie, która firma posiada w swojej ofercie płyty meblowe i zawiasy? Głównie interesuje mnie płyta hdf. Jakiś czas temu znalazłam w Internecie firmę KORNER...
  • 3 proste kroki, które odmienią Twoją sypialnię Liczba postów: 91 Grupa: Wnętrza I especially agree about the importance of textiles. A well-chosen throw or some interesting cushions can instantly change the whole feel of a room. And the per...
  • Elegancki pomysł na przedpokój Liczba postów: 9 Grupa: Wnętrza Szukając mebli do przedpokoju, które połączą styl i funkcjonalność. To w i-meble znajdziesz mnóstwo kolekcji, od prostych szafek po całe zestawy. Idealne, by po...
  • Higiena w parze ze zdrowiem Liczba postów: 15 Grupa: Wnętrza Dobre meble medyczne to podstawa w opiece nad osobami starszymi. Warto wcześniej dowiedzieć się, na co zwracać uwagę przy ich zakupie. Meble medyczne dla senior...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20015 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 190

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >