offline ![]() ichigo praktykant
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() jan_ek praktykant
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: patryk wolski praktykant |
|
| |
offline ![]() adasss praktykant
![]() |
Ja uważam że jeżeli projekty budynków przewidują takie rozwiązanie to jak najbardziej można je zastosować. |
| |
offline ![]() Bartek1985 majster
![]() |
Jeżeli jesteśmy w temacie projektowanie budynków to może ja wam coś zaproponuję godnego uwagi. Jakiś czas temu szukałem firmy, która podejmie się projektu nowoczesnego kompleksu sportowego. Dobrze, że na moje drodze stanęła firma http://visioarchitects.pl/o-nas/, która podejmie się realizacji projektu. Jestem już po spotkaniach i powiem wam, że współpraca wygląda obiecująco. |
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: Piotr praktykant |
uważam że szkło o podwyższonych parametrach ochronnych jest dobre polecam market chemko bo mają na miejscu mieszalnię farb i tynków mają duży wybór artykułów budowlanych chemii budowlanej dodatków do aranżacji wnętrz luster i wiele innych artykułów mają miłą i fachową obsługę miejscowy transport i stronę www.chemko.com.pl www.chemko.pl |
|
Szkło o podwyższonych parametrach ochronnych
«
Powrót do artykułu: Szkło o podwyższonych parametrach ochronnych | «
Powrót do grupy: Budowa i remont
Ostatnio na forum
- Czy jest możliwe dwustronne szlifowanie? Funkcjona... Liczba postów: 4 Grupa: Budowa i re... Chcesz dowiedzieć się, na czym polega szlifowanie bezkłowe i gdzie znajduje zastosowanie? Na blogu ProPart https://propart.pl/blog/szlifowanie-bezk lowe-charakte...
- Plastyczna obróbka metalu - co należy wiedzieć? Liczba postów: 2 Grupa: Budowa i re... Jeśli interesuje Cię obróbka metali na najwyższym poziomie, warto zwrócić uwagę na ofertę firmy Propart. Ich nowoczesne technologie i wykwalifikowana kadra pozw...
- Fotowoltaika dla domu - energia słoneczna dla każd... Liczba postów: 18 Grupa: Budowa i re... Kilka lat temu zdecydowaliśmy się na instalację paneli fotowoltaicznych. Jak dotąd sprawdzają się bez zarzutu, ale od czasu do czasu zastanawiam się, co będzie....
- Dlaczego warto wymieniać okna w starych budynkach? Liczba postów: 1 Grupa: Budowa i re... Naprawdę fajnie napisane – sam mieszkam w starej kamienicy i dopiero po wymianie okien zobaczyłem różnicę. W domu cieplej, ciszej, a i rachunki trochę spadły. D...
- Jak dobrać kolor okien, drzwi i bramy garażowej Liczba postów: 16 Grupa: Budowa i re... Drzwi stalowe to świetny wybór, ale jeśli chodzi o wnętrza, zdecydowanie polecam drzwi Asilo od Entra. Nowoczesne wykończenie, np. w antracycie, nadaje pomieszc...