Ostatnio coraz częściej diagnozowane jest adhd u dzieci, ale mam wrażenie, że wciąż brakuje rzetelnej wiedzy o tym, jak odróżnić objawy od zwykłej niesubordynacji. Znalazłam na stronie studiopsychologiczne.com sporo materiałów edukacyjnych dla rodziców i nauczycieli. Czy uważacie, że takie kursy pomagają w budowaniu lepszej relacji z dzieckiem impulsywnym? Chętnie poznam opinie osób, które brały udział w ich warsztatach.
Gość: migociaa praktykant |
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline vDawidos majster
|
Wiele osób pracujących w handlu detalicznym zauważa, że odpowiednie rozmieszczenie produktów potrafi znacząco zwiększyć sprzedaż i poprawić komfort zakupów klientów. Dlatego szkolenia związane z obsługą systemu JDA Space Planning stają się coraz bardziej popularne wśród merchandiserów i menedżerów sklepów. Program umożliwia tworzenie szczegółowych planogramów oraz analizowanie efektywności ekspozycji produktów w różnych kategoriach sprzedażowych. Już na początku warto zwrócić uwagę na JDA Space Planning Course, ponieważ kurs pozwala lepiej zrozumieć zasady organizacji przestrzeni sklepowej i planowania półek zgodnie z oczekiwaniami klientów. Podczas szkolenia uczestnicy poznają praktyczne funkcje programu, uczą się tworzenia realistycznych wizualizacji oraz analizowania danych sprzedażowych. Takie umiejętności są obecnie bardzo cenione w branży retail, szczególnie w dużych sieciach handlowych. |
|
| |
| Reklamy Google | |
Gość: violkaa praktykant |
Szukam jakiegoś dobrego przygotowania do prowadzenia zajęć grupowych z dzieciakami, ale ze względu na pracę w grę wchodzi tylko nauka przez internet. Wyświetlił mi się kurs tus online z certyfikatem od firmy Studio Psychologiczne. Taka forma bardzo by mi ułatwiła życie, tylko zastanawiam się, jak z poziomem wiedzy przy tej opcji zdalnej. Ktoś z Was to u nich kończył? Dajcie znać, czy polecacie. |
|
| |
offline giermo kierownik
|
Planując rozwój zespołu, warto zacząć od sprawdzenia co można sfinansować bez sięgania głęboko do firmowej kieszeni. Dostępnych źródeł wsparcia jest więcej niż większość przedsiębiorców myśli. Dla firm każdej wielkości dostępne są dofinansowania na szkolenia dla firm z funduszy unijnych czy programów regionalnych. Wystarczy wiedzieć gdzie szukać i odpowiednio wcześniej złożyć wniosek, bo terminy potrafią zaskoczyć. |
|
|