Szyba w samochodzie

« Powrót do grupy: Trudne tematy

Stron: 6 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸  ▸▸

22 grudnia 2015, 18:33

Zgadzam sie: good 0 bad

Wracałem ostatnio z zakupów i tak akurat oparło się słońce o przednią szybę i zauważyłem rysy na szybie. Głębsze, płytsze. Znacie jakiś sposób na usunięcie??

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

27 stycznia 2016, 18:52

hm no raczej nie ma takiej metody ale mozna podjechać do Nordglass jak coś to ci szybę wymienią na nową.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

22 lutego 2016, 15:55

U mnie problemem był pajączek, ale w moim wypadku wystarczyło wypełnienie szyby, które też było w Nordglassie więc i z porysowanymi szybami warto się tam wybrać.

Zgłoś | Cytuj | Link

28 lutego 2016, 20:12

NordGlass to dobra firma, warto tam jechać. Z resztą sam u nich robiłem z szybą więc nie mam co do nich najmniejszej wątpliwości.

Zgłoś | Cytuj | Link

5 marca 2016, 18:05

Ja z nordglassem mam tyle wspólnego że w aucie mam szyby tej marki zresztą bardzo dobre.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

6 marca 2016, 20:15

Kupowałeś i montowałeś u nich, czy samochód kupiony był już z ich szybami?

Zgłoś | Cytuj | Link

9 marca 2016, 17:37

Nord glass to jeden z najlepszych producentów szyb samochodowych, u nas. Zresztą nie tylko do samochodów.

Zgłoś | Cytuj | Link

11 marca 2016, 14:04

Nie tylko do samochodów? Do czego jeszcze?

Zgłoś | Cytuj | Link

13 marca 2016, 17:19

Witam, produkujemy szyby do samochodów, autobusów, szyby do pojazdów szynowych oraz szyby okrętowe i jachtowe.

Pozdrawiam, Sebastian Nikulski
Online Ekspert Nordglass

Zgłoś | Cytuj | Link

14 marca 2016, 11:44

No to niezły macie zakres usług, nawet nie wiedziałem. Domyślam się, że ceny szyb jachtowych różnią się od tych do samochodów, prawda?

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 6 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Moda Liczba postów: 143 Grupa: Trudne tema... Jeśli zależy Wam na obuwiu, które łączy modny wygląd z wygodą, to Rieker będzie świetnym wyborem. To marka polecana osobom, które dużo chodzą i cenią sobie komf...
  • Ciąża i przygotowanie Liczba postów: 108 Grupa: Trudne tema... Remini Mod APK is an advanced AI-powered photo enhancement app that transforms old, blurry, or low-quality images into sharp, clear, and vibrant pictures. It us...
  • budowa domu - porady Liczba postów: 428 Grupa: Trudne tema... Jestem w trakcie budowy domu i niektóre kwestie zdecydowanie mnie przerastają. Obecnie zastanawiam się jaki grunt do powierzchni chłonnych wybrać. Kompletnie si...
  • jaki telefon? Liczba postów: 47 Grupa: Trudne tema... Reklam jest milion i każdy operator mówi, ze jest najlepszy, ale lepiej nie brać na chybił trafił. Warto wejść na porównywarkę gdzie jest ranking abonamentów te...
  • Porady biznesowe Liczba postów: 343 Grupa: Trudne tema... Jak prowadzisz firmę i zatrudniasz pracowników, stajesz się za nich odpowiedzialny. Pomyśl, czy nie warto się zdecydować na luxmed pakiet pracowniczy dla firm.....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19971 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 175

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >