Targi mieszkaniowe

« Powrót do grupy: Rynek pierwotny nieruchomości

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
1 2  ▸

23 lutego 2013, 18:51

Zgadzam sie: good 0 bad

Hej czy chodzicie na targi mieszkaniowe?co o nich uważacie?temat na czasie bo dzisiaj i jutro są w Krakowie,wiem, że opłaca się iść ze względu na Gant-a bo dają zniżki nawet 5 tys.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

27 lutego 2013, 19:39

Inni też dają różnego rodzaju rabaty i zniżki n atakich targach, dlatego warto na nich bywać, jak są organizowane:)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

4 marca 2013, 09:38

wiesz o jakiś innych rabatach?jakiej wielkości udzielają?jakie firmach?

Zgłoś | Cytuj | Link

20 marca 2013, 18:20

wiecie może kiedy będą jakieś targi mieszkaniowe w Katowicach?

Zgłoś | Cytuj | Link

20 marca 2013, 18:21

wiecie może kiedy będą jakieś targi mieszkaniowe w Katowicach?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

21 marca 2013, 12:58

Zapraszam do poszukiwania mieszkań z rynku pierwotnego lub wtórnego także za pośrednictwem serwisu zapytanie.pl
Wchodząc w branżę nieruchomości bardzo szybko złożycie zapytanie ofertowe i jednym kliknięciem roześlecie do kilku lub kilkunastu deweloperów i biur nieruchomości.

www.zapytanie.pl - to nie tylko nieruchomości to także 11 innych branż.

pozdrawiam

Zgłoś | Cytuj | Link

27 września 2013, 11:24

Polecam targi!! Ja osobiście nigdy nie uczestniczyłam w targach. Może dlatego, że nie miałam takiej potrzeby. Od miesiąca szukam mieszkania w Krakowie i pod namową kuzynki skusiłam się na pójście na targi wrześniowe przy ul.Centralnej. Wystawcy prezentowali super "targowe" okazje. Nawet niektórzy deweloperzy, których już w sierpniu odwiedzałam na terenie inwestycji proponowali na targach lepsze i korzystniejsze oferty. Zdecydowałam się na 2-pokojowe mieszkanie w Fajnym Domu. Mieszkanie będzie do odbioru dopiero w połowie przyszłego roku, ale jest na prawdę całkiem fajne, no i cena rewelacyjna. Cóż trzeba będzie się jeszcze pół roku z teściowa pomęczyć. Mieli co prawda mieszkania z poprzedniego etapu, ale to wyjątkowo mi się spodobało.

Zgłoś | Cytuj | Link

11 grudnia 2013, 13:29

Ja również polecam targi!! Wzięliśmy się porządnie z żoną za szukanie własnego M, ostatnio byliśmy na 2 edycjach targów w Warszawie. Pochodziliśmy od stoiska do stoiska, to wygodniejsze niż jazda po biurach sprzedaży no i najważniejsze - zgarnęliśmy kilka niezłych rabatów, więc jeśli szukacie nowych mieszkań w Warszawie - z ręką na sercu gorąco polecam wybranie się na targi ;)

Zgłoś | Cytuj | Link

19 marca 2014, 12:14

ja z pracy czesto jezdze na takie - na ten rok juz prawie kalendarz mamy zamkniety ale moze macie jeszcze jakies propsy?

Zgłoś | Cytuj | Link

19 marca 2014, 14:19

Szukam mieszkania od jakiegoś czasu i chciałam iść na targi, ale trafiłam na http://targimieszkaniowe.net/ I stwierdziłam, że nie ma sensu jechać skoro mogę sobie przejrzeć oferty online. Interesuje mnie mieszkanie w Poznaniu a z tego co widzę jest w czym przebierać;)

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
1 2  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Mieszkania pod wynajem Liczba postów: 46 Grupa: Rynek pierw... Zależy w jakim mieście. Ale dla tych co dopiero zaczynają podsyłam małą ściągę: https://www.dopoznania.pl/warszawa/pl/wy najmij_i_zarabiaj_jednak.html
  • Niezbudowane mieszkanie Liczba postów: 17 Grupa: Rynek pierw... Szukając mieszkania w stanie deweloperskim, warto wcześniej ogarnąć sobie temat wykończenia i tego, ile rzeczy trzeba będzie później ogarnąć. Samo kupno to dopi...
  • Wynajem mieszkań - Warszawa Liczba postów: 22 Grupa: Rynek pierw... Z punktu widzenia porządku w papierach liczy się poprawny wzór umowy i komplet oświadczeń. Na https://r4r.pl/co-to-jest-najem-okazjona lny-wzory-i-zasady-wspolpr...
  • Mieszkania pod klucz Liczba postów: 31 Grupa: Rynek pierw... Szanowni Państwo, osoby aranżujące nowe mieszkanie powinny zwrócić uwagę na wyjątkową trwałość prawdziwego klinkieru. Różnorodność naszych płytek pozwala zreali...
  • Czy mieszkania będą teraz drożeć ? Liczba postów: 17 Grupa: Rynek pierw... Dalej można moim zdaniem znaleźć tanie oferty mieszkań. Ja swoje nowe lokum znalazłem na stronie firmy Dombud. Muszę przyznać, że posiadają bardzo szeroką ofert...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 21364 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 499

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */