Gość: Charlesatmox praktykant |
|
|
| |
| Reklamy Google | |
Gość: BennyRax praktykant |
|
|
| |
| Reklamy Google | |
Gość: BennyRax praktykant |
|
|
| |
offline pieknyolek inżynier
|
Dom z bali jest dobrym rozwiązaniem - polecam przeczytać https://www.praktycznytik.pl/dom-z-bali-czyli -spelnienie-marzen/ |
|
| |
offline Logun fachowiec
|
W tym temacie wyświetlacze E-Papierowe są świetnym rozwiązaniem. Dzięki ich niskiemu zużyciu energii, baterie mogą wytrzymać nawet przez kilka tygodni lub miesięcy, co oznacza, że nie trzeba ich często ładować. Dodatkowo są również przyjazne dla oczu. Dlatego jestem mocnym propagatorem https://unisystem.pl/katalog/wyswietlacze-e-p apierowe |
| Ten post był edytowany przez Logun dnia: 30 maja 2023, 21:11 | |
|
| |
| Reklamy Google |
Technologia w zgodzie z naturą
«
Powrót do artykułu: Technologia w zgodzie z naturą | «
Powrót do grupy: Budowa i remont
Ostatnio na forum
- Hydroizolacja zimą? To możliwe – pod warunkiem, że... Liczba postów: 1 Grupa: Budowa i re... Jak transport materiałów budowlanych to polecam z nimi. Transport płytek, cegieł, cementów, farb, profili, stelaży, drewna i wiele innych. www.eu-transport.pl...
- Nowe warunki techniczne 2026: kontrowersje wokół p... Liczba postów: 1 Grupa: Budowa i re... Jak zwykle uderzy to w najuboższych, którzy zapłacą znacznie więcej za termomodernizację. I czy ktoś w ogóle sprawdził, czy te zmiany faktycznie poprawią bezpie...
- Nowoczesne narzędzia pomiarowe Liczba postów: 81 Grupa: Budowa i re... Przeglądając ofertę materiałów budowlanych trafiłem na produkty Diamanto. Solidne, funkcjonalne i bardzo dobrze wykonane. Zainteresowały mnie szczególnie bloczk...
- Bloczki budowlane z parametrami na 2021r Liczba postów: 2 Grupa: Budowa i re... Jeśli ktoś szuka solidnych materiałów do budowy, to warto przyjrzeć się marce Diamanto. Ich bloczki budowlane z zabezpieczeniem są naprawdę wytrzymałe i świetni...
- Co zrobić kiedy mróz wchodzi przez okno? Liczba postów: 12 Grupa: Budowa i re... W momencie gdy mróz "wchodzi" do domu, myślę że ważną kwestią może być rozważenie zmiany okien, na te z niższym współczynnikiem przenikania ciepła (Uw). Duzy wy...