offline ![]() Borynka majster
![]() ![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() Filip majster
![]() |
Rzeczywiście robi to wrażenie. Malowałem u siebie kiedyś magnatem, farba bardzo wysokiej jakości, wydajna no i dużo barw do wyboru. Do mnie najbardziej pasuje chyba propozycja "XXI wiek". Lubię takie nowoczesne klimaty, szczególnie te ściany są niesamowite. Połączenie kolorów idealne. Muszę żonie pokazać, chce salon jakoś totalnie odmienić, a wydaje mi sie, że ten design jej się spodoba. |
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: aurelia praktykant |
Uwielbiam kolory! Najbardziej do gustu przypadła mi ta ostatnia aranżacja. Z wielką chęcią zrobiłabym coś takiego u siebie. Magnatem już nie raz malowałam, ale teraz przydałoby się odświeżyć trochę salon. Żółty, fioletowy są teraz w modzie, jeszcze to połączenie z czernią! Genialne! |
| |
![]() Gość: czarny praktykant |
|
|
Trendy kolorystyczne na rok 2012
«
Powrót do artykułu: Trendy kolorystyczne na rok 2012 | «
Powrót do grupy: Wnętrza
Ostatnio na forum
- Jak w wakacje można uprzyjemnić sobie miejsce do p... Liczba postów: 4 Grupa: Wnętrza
- Drewno w kuchni – klasyka, nowoczesność i ponadcza... Liczba postów: 1 Grupa: Wnętrza
- Trendy w łazienkach 2025: naturalność, innowacje i... Liczba postów: 3 Grupa: Wnętrza Dla większego komfortu wybrałam nowoczesne slope game rozwiązania, takie jak toaleta myjąca uspa lub wanna z hydromasażem, zgodnie z radą projektantki.
- Nowoczesne meble modułowe Liczba postów: 4 Grupa: Wnętrza Nowoczesne wnętrza to głównie indywidualność i funkcjonalność. Przy takich projektach warto rozważyć szafy na wymiar Warszawa, które można idealnie dopasować do...
- Jakie zmiany w trendach wnętrzarskich można zaobse... Liczba postów: 13 Grupa: Wnętrza thanks for sharing