Uniwersalna tynkownica pneumatyczna

« Powrót do grupy: narzedzia budowlane Opinie .

22 kwietnia 2012, 23:01

Zgadzam sie: good 0 bad

Witam,
ostatnio na YOU TUBE widzialem rewolucyjne urzadzenie do tynkowania scian i sufitow. Nie chodzi mi tu o tynki strukturalne a zwykle tynki grubowarstwowe.
Rozmawialem z firma ktora jest dystrybutorem tego sprzetu na Polske i ze zdumieniem stwierdzam,ze jest to swietna alternatywa dla agregatu tynkarskiego z kilku prostych powodow np.
- Waga 55 kg, 220 V bez problemu miesci sie w bagazniku mojej Pandy i nie jest to VAN
- Do obslugi nie trzeba szkolenia
- Mozliwosc tynkowania kazdy materialem na kazde podloze a to dzieki sile z jaka material jest zucany
- 5 min na przygotowanie do pracy i 5 min na czyszczenie i poskladanie
- Mozliwosc nakladania warstwy nawet 10 cm
Gwarancja i serwis pogwarancyjny
Ale najwazniejszy atut to cena okolo.
Pisze o tym poniewaz nigdy wczesniej sie z tym nie spotkalem,ale jako maly prywaciaz co czesto remontuje mieszkania to tu to tam to uwazam,ze lepszego nic nic nie znajde co pozwoli mi tynkowac w dwie osoby nie inwestujac w agregat ktory tyle samo robi a 5 razy tyle kosztuje.
Prosze o Wasza opinie http://www.youtube.com/watch?v=bCqG55oCtAA&feature=youtu.be

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

12 września 2012, 18:21

Zgadzam sie: good 0 bad

Myślę,że u nas znajdziesz model który spełnia Twoje wymagania,sam zobacz
http://www.narzedziowy.pl/wyszukiwanie_tynkownica_s.html

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

Komentarze

Aby dodać post, należy się zalogować.

Ostatnio na forum

• Jaka wiertarko wkrętarka Liczba postów: 14 Grupa: narzedzia b... Pomyśl nad firmą Vander — mają duży asortyment narzędzi na jednej baterii, a w razie problemów serwis działa szybko. Sam mam kilka sprzętów tej marki i do użytk...
  • Narzędzia do remontu Liczba postów: 2 Grupa: narzedzia b... Ja bym jeszcze dodał aby zainwestować w odkurzacz budowlany, porządne oświetlenie przenośne i przedłużacze. Odkurzacz można później podpinać do urządzeń wyposaż...
  • Wiertarka udarowa Liczba postów: 3 Grupa: narzedzia b... Kupowałem praktycznie od zera wszystkie narzędzia na budowę naszego domu. Wkrętarka z udarem fatmax, wyrzynarka, piła (bączek) tez, szlifierka kątowa Bosch, poz...
  • Elektronarzędzia. Gdzie kupić i jakie. Proszę o p... Liczba postów: 41 Grupa: narzedzia b... My się budujemy sami. I jesteśmy zdani sami na siebie na budowie. U nas mój Tato jest budowlancem i to on jest głową wszystkiego. My z mężem wykonujemy te ciężk...
  • jaka szlifierka Liczba postów: 32 Grupa: narzedzia b... Zakup szlifierki kątowej to nie taka łatwa sprawa jakby się mogło wydawać. Na rynku mamy wielu producentów oferujących swoje produkty. Pytanie jakie trzeba sobi...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20055 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 183

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >