Wanna do łazienki - jaka ?

« Powrót do grupy: Wykańczamy budynek

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸

30 października 2018, 16:04

Zgadzam sie: good 0 bad

Witajcie ! Zamierzam kupić sobie do łazienki wannę wolnostojącą , mam dużą przestronną łazienkę także sądzę że będzie się idealnie nadawała. Może mi poradzicie coś , jakie firmy są godne polecenia ? Wypatrzyłam sobie takie https://www.ravon.pl jak Wam się podobają ?

Ten post był edytowany przez bibi2 dnia: 30 października 2018, 16:06
Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

10 grudnia 2018, 12:07

Ja u siebie w domu mam wannę z hydromasażem. Jeżeli też jesteście tym zainteresowani to polecam wam skontaktować się z firmą www.martiv.pl Oferują świetne wanny z hydromasażem, kabiny prysznicowe i inne elementy wyposażenia łazienki. Ich siedziba znajduje się w Żyrardowie pod Warszawą.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

28 stycznia 2019, 23:44

Myśmy kupili w salonie bokaro taki głębszy brodzik i super jest, dla nas i dla dzieci sprawdza się znakomicie i zajmuje mniej miejsca niż wanna.

Zgłoś | Cytuj | Link

1 lutego 2019, 12:00

Ja chciałby mieć w domu jacuzzi ;D

Zgłoś | Cytuj | Link

2 marca 2019, 20:45

Wanna ma większy sens tylko kiedy łazienka jest odpowiedniej wielkości. Tutaj wchodzi w skład głównie ergonomia oraz rozsądne gospodarowanie przestrzenią.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

25 marca 2019, 09:41

Głębszy brodzik to dobry pomysł, zostaje nam więcej miejsca w łazience, mi też się podobają kabiny walk in, widziałam w salonach bokaro fajne aranżacje łazienek.

Zgłoś | Cytuj | Link

25 marca 2019, 11:42

Tutaj mogę się zgodzić, jeśli masz dużą łazienkę, to obowiązkowo warto wybrać wannę narożną, która prezentuje się znakomicie, oczywiście z opcją hydromasażu.

Zgłoś | Cytuj | Link

30 marca 2019, 10:18

Zamiast wanny dobra opcja to kabina z głębokim brodzikiem, dobrze się sprawdza przy małych dzieciach :) Ja osobiście wolę wziąć prysznic :)

Zgłoś | Cytuj | Link

28 kwietnia 2019, 18:58

Użytkownik Gość: anteczka napisał: Zdecydowaliśmy się na wolnostojącą wannę
https://bokaro.pl/oferty/my-nature-wanna/ Prezentuje się
pięknie, ma świetny design i dodaje łazience elegancji :)

Piękna wanna :) W moim stylu, takami się właśnie marzy.

Zgłoś | Cytuj | Link

27 czerwca 2019, 19:50

Uwielbiam wanny wolnostojące a że czeka nas remont to już w Bokaro wybrałam sobie jaką chcę mieć :) Płytki też nam tam wpadły w oko , także już nie mogę się doczekać końcowego efektu.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Sklep internetowy Liczba postów: 250 Grupa: Wykańczamy... Jeśli myślicie o wejściu na Amazon to podrzucam Wam link do tej strony https://amzteam.pro/rejestracja-marki-na -amazon/ . Amazon to miejsce, gdzie sprzedaje się...
  • osuszacz przemysłowy w dobrym stanie -tanio Liczba postów: 43 Grupa: Wykańczamy... Fajnie wygląda oferta Energycool, jeśli ktoś myśli o klimatyzacji czy nowoczesnych systemach chłodzenia. Strona jest przejrzysta, pokazują produkty i rozwiązani...
  • Kamień naturalny w domu Liczba postów: 100 Grupa: Wykańczamy... Poszukuje sklep online, który posiada w swojej ofercie kamienie naturalne. Głównie chodzi mi o chryzokola, topaz i akwamaryn. Czy wiecie gdzie, mogę kupić takie...
  • Mobilna wulkanizacja Poznań Liczba postów: 21 Grupa: Wykańczamy... To ja dla odmiany mogę wam podpowiedzieć- gdzie możecie kupić solidne opony motocyklowe i do wszelkich innych pojazdów... A dokładnie chodzi mi...
  • Why Do Students Prefer To Seek Help From Professio... Liczba postów: 1 Grupa: Wykańczamy... Students enrolled in the NVQ qualifications often struggle with some issues due to which they prefer to seek help from professional NVQ Assignment Writing Help....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20404 użytkowników

Użytkownicy online (3)

gości: 642

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >