Wywóz mebli

« Powrót do grupy: Trudne tematy

17 maja 2021, 12:10

Zgadzam sie: good 0 bad

Planuję wymienić stare meble w całym mieszkaniu, szukam więc firmy, która oferuje wywóz mebli Wrocław. Jaką polecacie?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

16 czerwca 2021, 10:41

Co do mebli, orientujecie się jaki sklep internetowy oferuje białe mebelki do pokoju niemowlaka? Chodzi mi zwłaszcza o łóżeczko, komodę dziecięcą i szafę.

Ten post był edytowany przez magdap dnia: 16 czerwca 2021, 10:41
Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

2 października 2023, 12:32

Transport mebli to popularna usługi. Wiem, że firma SPT także świadczy takie usługi. Tutaj https://www.spt.com.pl/ jest ich stronka. Myślę, że można podpytać o ceny i możliwość współpracy.

Zgłoś | Cytuj | Link

Komentarze

Dodaj komentarz

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• klej do butów Liczba postów: 16 Grupa: Trudne tema... Wielu rodziców przy wyborze obuwia dla dziecka skupia się na ich wyglądzie, ale warto pamiętać, że elastyczna podeszwa i lekkość to podstawa dla zdrowych nóżek....
  • Świadectwa energetyczne Małopolska Liczba postów: 1 Grupa: Trudne tema... Chciałabym nawiązać współpracę z firmą oferującą świadectwa energetyczne Małopolska. Zależy mi głównie na określeniu energochłonności budynku domu jednorodzinne...
  • Rzetelna firma budowlana Liczba postów: 33 Grupa: Trudne tema... Jeśli interesuje Was solidna firma budowlana, to https://www.erbud.pl/ naprawdę robi wrażenie. Mają ponad 30 lat doświadczenia i działają na różnych polach – od...
  • Biznes Liczba postów: 8 Grupa: Trudne tema... Twoja landing page to serce każdej kampanii online. To ona decyduje, czy przypadkowy gość stanie się Twoim klientem. Klucz do sukcesu? Prostota i jasny przekaz....
  • Opakowania na przyjęcia Liczba postów: 6 Grupa: Trudne tema... Dzięki za wszystkie porady w tym temacie. podkład pod panele podłogowe przy ogrzewaniu podłogowym

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19771 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 216

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >