offline ewaklos2 praktykant
|
|
|
| |
| Reklamy Google | |
Gość: Anita praktykant |
Ciekawe kompozycje. Chciałabym coś podobnego wykonać w swoim ogrodzie tylko nie mam za dużo miejsca do popisu. Dlatego szukam roślin, które nie będą się aż tak rozrastać. Rabatę mam już przygotowaną, oddzieloną od trawnika obrzeżem strongeo mniej więcej o szerokości 1m od ogrodzenia.Jakie rośliny mogę zasadzić na tym obszarze? dodam że chciałabym uzyskać efekt od najwyższej do najniższej. |
|
| |
| Reklamy Google |
Zakładamy rabatę czyli jak zaprojektować ogród krok po kroku
«
Powrót do artykułu: Zakładamy rabatę czyli jak zaprojektować... | «
Powrót do grupy: Ogród i działka
Ostatnio na forum
- Inwestycja w ogród Liczba postów: 267 Grupa: Ogród i dzi... Miejscem w którym znajdziecie wszystko co niezbędne aby odmienić Wasz ogród jest https://brukcomplex.pl/kategoria-produkt u/chemia-brukarska/impregnaty-do-betonu. ..
- Relaks w ogrodzie Liczba postów: 27 Grupa: Ogród i dzi... Jak mam okazję, to w wolnym czasie czytam, wiosną i latem często w ogrodzie, otoczona naturą. Ostatnio wpadła mi w ręce książka "Podstawy prognozowania generacj...
- Ogród na dachu - jakie rośliny sprawdzą się najlep... Liczba postów: 2 Grupa: Ogród i dzi...
- Jakie ogrodzenie wybrać? Liczba postów: 101 Grupa: Ogród i dzi... Jeżeli szukacie firmy, która oferuje kompleksowe usługi z zakresu ogrodzeń, od projektu, przez produkcję, aż po profesjonalny montaż, to polecam Wam zpoznać się...
- Nowoczesny traktor ogrodowy Liczba postów: 18 Grupa: Ogród i dzi... Polecam Wam wszystkim srpawdzić stronę, na której znajdziecie ofertę inernetowego sklepu rolniczego Agrosam z częściami do ciągników i artykułami rolniczymi, w....