offline ewaklos2 praktykant
|
|
|
| |
| Reklamy Google | |
Gość: Anita praktykant |
Ciekawe kompozycje. Chciałabym coś podobnego wykonać w swoim ogrodzie tylko nie mam za dużo miejsca do popisu. Dlatego szukam roślin, które nie będą się aż tak rozrastać. Rabatę mam już przygotowaną, oddzieloną od trawnika obrzeżem strongeo mniej więcej o szerokości 1m od ogrodzenia.Jakie rośliny mogę zasadzić na tym obszarze? dodam że chciałabym uzyskać efekt od najwyższej do najniższej. |
|
| |
| Reklamy Google |
Zakładamy rabatę czyli jak zaprojektować ogród krok po kroku
«
Powrót do artykułu: Zakładamy rabatę czyli jak zaprojektować... | «
Powrót do grupy: Ogród i działka
Ostatnio na forum
- Jak powinien być zaprojektowany ogród? Liczba postów: 37 Grupa: Ogród i dzi... Projektowanie ogrodu to faktycznie sztuka łączenia estetyki z funkcjonalnością, o czym świadczą Wasze zróżnicowane podejścia do aranżacji i wyposażenia. Jeśli j...
- Koszenie trawy smartfonem z najnowszym robotem kos... Liczba postów: 34 Grupa: Ogród i dzi... Mam Samsunga i po dwóch latach bateria zaczęła znikać w oczach. Zanim oddałam telefon do serwisu, sprawdziłam porady na Power-Pack.pl baza ładowarek i powerbank...
- Jak zbudować skrzynki warzywne i kompostownik: kom... Liczba postów: 4 Grupa: Ogród i dzi...
- Pergola - na co zwrócić uwagę przed zakupem? Liczba postów: 2 Grupa: Ogród i dzi...
- Jak przygotować ogród na nowy sezon? Liczba postów: 29 Grupa: Ogród i dzi... Szukając sprzętu do ogrodu, trafiłem na glebogryzarki w Gotex https://www.gotexbudowlane.com.pl/glebog ryzarki. Widać, że mają różne modele, od spalinowych po el...