Przeglądając forum, zauważyłam sporo rozmów o okularach w przystępnych cenach i ich jakości na co dzień. Sama dopiero planuję ewentualny zakup i sprawdzam różne opcje, takie jak tanie okulary. Zwracam uwagę głównie na wygodę i trwałość. Marka Brilo pojawia się w wypowiedziach raczej informacyjnie, więc zapisuję ją do dalszego rozeznania.
Zakupy przez internet
Ostatnio na forum
- Szkolenia? Liczba postów: 115 Grupa: Trudne tema... Ciekawe jest, jak wiele szkoleń można znaleźć specyficznie dla sektora publicznego! Dla urzędników i pracowników instytucji rządowych czy samorządowych szczegól...
- Porady biznesowe Liczba postów: 368 Grupa: Trudne tema... Zgadzam się z przedmówcą, że kwestia odpowiedniej kadry jest bardzo ważna. Sam też zastanawiam się, czy nie zacząć zlecać rekrutowania i generalnie zajmowania s...
- Magazyn wyposażenie Liczba postów: 293 Grupa: Trudne tema... A czy wiecie, gdzie możecie zakupić paleciaki i wózki widłowe na magazyn? Bardzo duży wybór takich sprzętów ma w swojej ofercie sklep Zeppelin. Są to między inn...
- Sposób na zdrowie Liczba postów: 673 Grupa: Trudne tema... Warto zadbać o swoje zdrowie psychiczne i zdecydować się też na pomoc psychologa. Możliwości jest bardzo dużo - ja polecam od siebie takie rozwiązanie jak Porad...
- w trosce o samochód Liczba postów: 172 Grupa: Trudne tema... Zdarza się, że samochód może odmówić nam posłuszeństwa. Warto wiedzieć, co w takiej sytuacji robić. Ja polecam takie rozwiązanie jak pomoc drogowa i holowanie 2...