Żaluzje, rolety a izolacja termiczna

« Powrót do grupy: Wykańczamy budynek

Stron: 13 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4 5  ▸  ▸▸

29 listopada 2016, 16:29

Zgadzam sie: good 0 bad

Zakładałem rolety wolnowiszące elektryczne. Bardzo duże. Na całe witryny okienne. Bałem się trochę, że tkanina będzie falować itd. Ale wyszło idealnie. Polecam firmę Debastor. Znają się na rzeczy.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

19 grudnia 2016, 08:22

Polecam żaluzje drewniane z Debastora. Duży wybór kolorów. Nawet odcienie szarości, na których tak bardzo mi zależalo. Gorąco polecam.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

30 grudnia 2016, 10:10

Wybraliśmy rolety zaciemniające w firmie debastor. 100% zadowolenia.

Zgłoś | Cytuj | Link

30 grudnia 2016, 15:13

Do okien dachowych polecam plisy. Ja swoje zakładałem w Debastorze. Mają specjalne tkaniny przeznaczone do dachówek, dzięki którym jest znacznie chłodniej w pomieszczeniu.
Polecam.

Zgłoś | Cytuj | Link

1 stycznia 2017, 22:35

Ale można też zastosować rolety rzymskie, które w sumie łączą w sobie obie te zalety.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

28 stycznia 2017, 11:34

Polecam plisy z firmy debastor.com
Bardzo trwałe i wygodne rozwiązanie. Ogromny wybór tkanin - również z izolacją.
Bardzo fachowy montaż.

Zgłoś | Cytuj | Link

29 stycznia 2017, 19:10

Ja akurat wybrałbym rolety z tego względu, że wyglądają na prawdę ładnie. Może rzymskie ?? Są droższe, ale też pięknie wyglądają.

Zgłoś | Cytuj | Link

30 stycznia 2017, 15:26

Przecież o takich rzeczach powinny decydować osoby, które będą mieszkać w danym miejscu. Przed podjęciem decyzji na pewno powinniście zajrzeć do http://roletki24.pl/rolety-dzien-noc-2, bo mają tam szerszą ofertę niż ta, o której mówicie. Warto wiedzieć o wszystkich dostępnych opcjach.

Zgłoś | Cytuj | Link

8 marca 2017, 12:20

Polecam pomyśleć nad roletami dzień/ noc lub rolety rzymskie zaciemniające. Ja swoje zamówiłam na stronie sklepu internetowego http://www.dekoria.pl/- zamówiłam wpierw darmowe próbki a potem wybrałam kolor tkaniny.Polecam!

Zgłoś | Cytuj | Link

9 marca 2017, 12:32

Tutaj masz troche info o roletach zewnętrznych, które całkiem spoko się sprawdzają jeśli chodzi o przegrzane pomieszczenia

http://www.budnet.pl/

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 13 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4 5  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Kamień naturalny w domu Liczba postów: 99 Grupa: Wykańczamy... Poszukuje sklep online, który posiada w swojej ofercie kamienie naturalne. Głównie chodzi mi o chryzokola, topaz i akwamaryn. Czy wiecie gdzie, mogę kupić takie...
  • Jak długo schną tynki? Liczba postów: 57 Grupa: Wykańczamy... Też miałem problem z wilgocią w nowym domu i długo nie mogłem nic malować. W pewnym momencie postanowiłem odciągnąć myśli od tych problemów i natknąłem się na h...
  • Architekt Liczba postów: 22 Grupa: Wykańczamy... ZWCAD ma bardzo podobne skróty i interfejs jak AutoCAD, więc wchodzisz bez nauki od nowa.
  • osuszacz przemysłowy w dobrym stanie -tanio Liczba postów: 42 Grupa: Wykańczamy... Z rodziną postanowiliśmy w ferie polecieć do Dubaju, dzieciaki chciały na Burj Khalifa, no to musiałem coś ogarnąć. Szukałem strony, gdzie kupię bilety bez zami...
  • Where Can I Get the Best Assignment Help in Austra... Liczba postów: 3 Grupa: Wykańczamy... Finding trustworthy assignment help frequently begins with figuring out what advice students actually want, whether it's time management, clarity, or structure....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20362 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 220

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >