Zapraszam do dyskusji!

« Powrót do grupy: Prawo Budowlane w obrazkach

27 lipca 2012, 19:31

Zgadzam sie: good 0 bad

http://pebe-obrazkowe.blogspot.com
Zapraszam do dyskusji na temat tego pomysłu. Wszelkie uwagi mile widziane!

Ten post był edytowany przez PeBe - obrazkowe dnia: 27 lipca 2012, 19:34
Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

Komentarze

Aby dodać post, należy się zalogować.

Ostatnio na forum

• Gdzie szukać nieruchomości? Liczba postów: 300 Grupa: Rynek pierw... Ja bym powiedziała, że Chorwacja to taki ukryty skarb jeśli chodzi o nieruchomości. Masz morze, klimat, blisko do Polski, a jeszcze można coś wyrwać z niezłym p...
  • Wycinka drzew Liczba postów: 6 Grupa: Zanim wybud... Akurat pielęgnacja i wycinka drzew Kraków to usługi, które zapewniają nie tylko bezpieczeństwo, ale i estetykę ogrodu. Profesjonalna ekipa zajmuje się zarówno p...
  • Praca dla Kosztorysanta Liczba postów: 11 Grupa: Zanim wybud... W takim razie jeżeli przyszedł moment na zmianę pracy, jednak chcielibyście do tego podejść w odpowiedni sposób sprawdzając sobie różne możliwości zawodowe i te...
  • wspolpraca z zarzadcami nieruchomosci Liczba postów: 35 Grupa: Wspólnoty m... Myślę, że współpraca z zarządcami nieruchomości nie jest zła. Mogą wyręczyć nas z tej niezbyt przyjemnej dla mnie funkcji, a pieniążki i tak zarabiam. Szukam wł...
  • Mieszkanie w Warszawie - gdzie ? Liczba postów: 47 Grupa: Nieruchomoś... Słyszałem, że piękne domy są na nowym osiedlu w Falentach Nowych. To bardzo blisko miasta, nie ma problemu z dojazdem do pracy także w centrum Warszawy. A ceny....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19883 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 161

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >