agencja wordpress

« Powrót do grupy: Trudne tematy

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
◂  1 2

28 maja 2025, 07:57

Zgadzam sie: good 0 bad

Robię przez Covebo i do tej pory wszystko było okej wypłaty terminowo mieszkanie spoko

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

28 maja 2025, 08:02

Robię przez Covebo i nie zmieniam agencji bo wiem że wypłaty będą i robota się znajdzie

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

28 maja 2025, 08:08

Covebo ogarnia szybko papiery i robotę nie trzeba tygodniami czekać wypłaty punktualnie

Zgłoś | Cytuj | Link

30 czerwca 2025, 09:22

Miałem własne mieszkanie, a Covebo ogarnęło resztę. Dobra stawka, robota była cały czas.

Zgłoś | Cytuj | Link

30 lipca 2025, 09:10

Robota może nie była lekka, ale przez Covebo miałem wszystko jak trzeba – zero stresu

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

29 sierpnia 2025, 08:34

Robiłem jako order picker przez Covebo i wszystko grało – wypłaty były zawsze na czas

Zgłoś | Cytuj | Link

29 września 2025, 09:14

polecam covebo bo wszystko było jasne i przejrzyste

Zgłoś | Cytuj | Link

29 października 2025, 18:53

Robiłem z Covebo i wszystko grało, kasa na czas, praca codziennie.

Zgłoś | Cytuj | Link

wczoraj, 13:07

Covebo to jedna z lepszych agencji, z jakimi pracowałem.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
◂  1 2

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Prezent dla dziewczyny Liczba postów: 238 Grupa: Trudne tema... Zainteresowanym tematem mogę polecić sprawdzić stronę https://edibazzar.pl/Torebki-damskie , na której znajdziecie ofertę hurtowni biżuterii sztucznej oraz doda...
  • Reklama firmy Liczba postów: 543 Grupa: Trudne tema... Firmy szukają sposobów, by wyróżnić się wśród konkurencji i zostać w pamięci klientów. Gadżety technologiczne to świetny sposób na efekt „wow” i budowanie pozyt...
  • budowa domu - porady Liczba postów: 438 Grupa: Trudne tema... Myślałem, że każda działka nadaje się pod budowę, dopóki nie sprawdziłem MPZP i okazało się, że moja działka go niestety nie ma. Na szczęście znalazłem poradnik...
  • Moda Liczba postów: 154 Grupa: Trudne tema... Wyszukiwanie modnych ubrań jest znacznie łatwiejsze, gdy można w jednym miejscu porównać różne propozycje. Na stronie https://www.motionfashion.pl/odziez-dams ka...
  • biuro tłumaczeń poznań Liczba postów: 4 Grupa: Trudne tema... Ze swojej strony mogę Wam wszystkim polecić usługi, z których sam niejednokrotnie korzystałem i nigdy nei było problemów. Jeżeli szukacie sprawdzonego biuro tłu...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20370 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 348

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >